دانشگاه علوم پزشکی گیلان اعلام کرد:

پلمب یک مطب مامایی در شهرستان رودسر به دلیل سقط جنین

  پرینت
پلمب یک مطب مامایی در شهرستان رودسر به دلیل سقط جنین
شناسه خبر : 59397 | تاریخ انتشار : 28 خرداد 1401 - 14:14 | 334 بازدید | تعداد دیدگاه : ۰ | ارسال توسط :

صفیر گیلان؛سید رشید میر فلاح، مدیر نظارت بر درمان و اعتبار بخشی دانشگاه علوم پزشکی گیلان از پلمب یک مطب مامایی غیر مجاز بدلیل سقط جنین در شهرستان رودسر خبر داد.

صفیرگیلان؛نظارت بر درمان و اعتبار بخشی دانشگاه علوم پزشکی گیلان از پلمب یک مطب مامایی غیر مجاز بدلیل سقط جنین در شهرستان رودسر خبر داد.

سید رشید میر فلاح در این خصوص گفت: با توجه به گزارشات مردمی حاکی از فعالیت یک مطب پزشکی غیر مجاز سقط جنین توسط کارشناسان نظارت بر درمان دانشگاه شناسایی و با همکاری پلیس اماکن وسایل، تجهیزات و داروهای مرتبط به سقط جنین کشف و ضبط و مطب پلمب و پرونده جهت رسیدگی به مراجع قضایی ارجاع شد.

دکتر میر فلاح در ادامه به این نکته اشاره کرد که حوزه نظارت بر درمان دانشگاه با هدف جلوگیری از انجام اقدامات غیر قانونی از جمله سقط جنین که شرعا حرام و قانونأ جرم و بعضاً دارای عارضه‌های جبران ناپذیری است، با جدیت بر ارایه خدمات درمانی استان نظارت داشته و هیچگونه مماشاتی در برخورد با کسانی که منافع خود را بر سلامت مردم ترجیح می‌دهند ندارد.

برچسب ها
نوشته های مشابه
مجموعه بوم‌گردی «شالیزه» نمونه‌ای بارز از نگاه عدالت‌محور و توسعه‌ای دولت است
افتتاح مجتمع بوم گردی«شالیزه» در شادخال شفت
مدیرکل تامین اجتماعی گیلان به صورت برخط پاسخگوی سوالات مردمی خواهد بود
ترسیم افق‌های جدید همکاری در صنعت هوایی منطقه آزاد انزلی در گفتگو با مدیران ارشد صنعت هوایی کشور
گیلان؛موتور محرکه توسعه ملی است/درخشش گیلان در جنگ دوازده روزه با میزبانی از مهمانان جنگ‌زده
حمایت از تولیدکنندگان و رفع موانع پیش روی فعالان اقتصادی، از اولویت‌های اصلی شرکت شهرک‌های صنعتی گیلان
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

شما باید وارد سایت شوید تا بتوانید نظر دهید.