معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان در اولین جلسه ی هسته ی فرزندآوری دانشگاه ،با تاکید بر آگاهی بخشی به خانواده ها در اکتفا نکردن به یک فرزند ، مراقبت های دوران بارداری توسط ماماها در آگاهی و زایمان مادران بسیار تاثیرگذار عنوان کرد.
دکتر اسماعیل نورصالحی با اشاره به مضرات تک فرزندی در جامعه اظهار کرد: برای رسیدن به اهداف قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت که برای رفع بحران کاهش نرخ باروری و جمعیت جوان کشور تدوین و تصویب شده است، باید خانواده ها را از مضرات تک فرزندی آگاه کنیم.
معاون بهداشتی دانشگاه کاهش اعتماد به نفس و عدم ارتباطات اجتماعی در بزرگسالی را از ویژگی های افرادی برشمرد که تک فرزند خانواده هستند و افزود: تک فرزندی معضلات فراوانی را در بزرگسالی برای فرد، خانواده و جامعه به همراه می آورد که باید با آگاهی بخشی به خانواده ها در این موضوع، زوجین را به اکتفا نکردن به یک فرزند ترغیب و تشویق کرد.
وی در ادامه به نقش ماماها در ترغیب مادران و زوجین برای فرزندآوری اشاره کرد و افزود: در حال حاضر نقش ماماها در این حوزه ، کمرنگ شده است اما می توان با انجام اقداماتی نسبت به نقش آفرینی درست و کامل ماماها سیاستگزاری کرد.
دکتر نورصالحی یادآورشد : مراقبت های دوران بارداری توسط ماماها در آگاهی و زایمان مادران بسیار تاثیرگذار است و این مهم، باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.
در خاتمه ضمن اینکه مقرر شد، جلسه مذکور هردوماه یک بار تشکیل شود، مصوب شد که رایزنی با معاونت درمان دانشگاه به منظور راه اندازی درمانگاه سلامت در کلینیک های ویژه ی سطح استان صورت گیرد و مراقبت های مامایی در طی دوران بارداری در درمانگاه های مذکور، الزامی شود.
Friday, 22 November , 2024