رئیس مجمع نمایندگان گیلان خبر داد:

بازگشت دوباره برنج در سبد محصولات استراتژیک

  پرینت
بازگشت دوباره برنج در سبد محصولات استراتژیک
شناسه خبر : 64815 | تاریخ انتشار : 13 آذر 1401 - 11:23 | 297 بازدید | تعداد دیدگاه : ۰ | ارسال توسط :

ئیس مجمع نمایندگان استان گیلان به خروج برنج از سبد محصولات استراتژیک توسط جهاد کشاورزی اشاره کرد و گفت: با پیگیری‌های انجام شده برنج دوباره به سبد محصولات استراتژیک بازگشت.

وی با اشاره اهمیت مقوله کشاورزی در گیلان افزود: لایروبی آب بندان‌ها و ساماندهی رودخانه و رفع مشکلات کشاورزان برای آمادگی فصل زراعی آتی از هم اکنون باید در دستور قرار گیرد.

رئیس مجمع نمایندگان گیلان با اشاره به خارج کردن برنج از سبد محصولات استراتژیک از سوی جهاد کشاورزی، بیان کرد: خارج کردن برنج از سبد محصولات استراتژیک به شالیکاران ضربه زد که با مشارکت مجمع نمایندگان گیلان دوباره برنج به سبد محصولات استراتژیک پیوست.

دلخوش با تاکید بر سرعت بخشی پرداخت تسهیلات مسکن روستایی، بیان کرد: توجه به مناطق روستایی و بویژه کشاورزان مورد توجه مجلس است.

برچسب ها
نوشته های مشابه
پشتیبانی اداره‌کل اموال تملیکی گیلان از آیین‌های بزرگداشت رهبر شهید انقلاب با توزیع اقلام ضروری
تمهیدات ویژه گیلان برای سفر زائران قائد شهید
اجرای طرح فیبرنوری اختصاصی بانک تجارت در شهرستان شفت
آزادسازی ۱۰ روزه تردد خودروهای پلاک منطقه آزاد انزلی
زیرساختی برای توسعه خدمات هوشمند شهری در سنگر
خبرنگاران، راویان حماسه حضور هستند
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

شما باید وارد سایت شوید تا بتوانید نظر دهید.