ثابت قدم شهردار اسبق رشت و کاندیدای تصدی جایگاه شهردار رشت با بیان اینکه این دو مورد را باید باهم داشت، گفت: هم باید شجاعت داشت و هم همراه با شجاعت باید انضباط شهری را نیز رعایت کرد تا اقتدار شهری را دوباره به شهرداری برگرداند.
محمدحسین واثق کارگرنیا، رئیس شورای اسلامی شهر رشت در این جلسه با تبریک فرارسیدن اعیاد شعبانیه و ولادت امام حسین (ع) و روز پاسدار، اظهار کرد: یاد و خاطره آن پاسدارانی را که لباس پاسداریشان کفنشان شد، گرامی میداریم.
رئیس شورای اسلامی شهر رشت با اشاره به اینکه شورا با عزمی راسخ به دنبال اصلحترین انتخاب است، اظهار کرد: انتخاب شهردار از مهمترین و اولویت دارترین وظایف شورا است و امیدواریم بتوانیم با انتخابی شایسته، پاسخگوی اعتماد شهروندان شریف رشت باشیم.
سید علی مفاخریان، کاندیدای تصدی جایگاه شهردار رشت نیز پس از سخنان رئیس شورای شهر رشت در این جلسه با بیان اینکه دارای مدرک دکتری زمینشناسی و مدرس دانشگاه میباشم، اظهار کرد: در سوابق کاری خود، شهردار منطقه ۹ تهران، معاون مالی اقتصادی منطقه ۷ شهرداری تهران، معاون مالی اقتصادی منطقه ۸ شهرداری تهران، معاون مالی اقتصادی منطقه ۹ شهرداری تهران و معاون اداره کل برنامهریزی توسعه شهری خدمات شهری را دارم.
وی با اشاره به اینکه در مناطق ۱۳.۱۵ و ۲ نیز خدمت کردهام، افزود: حدود ۳۰ سال است که در مجموعه شهرداری تهران خدمت میکنم و کارمند رسمی شهرداری تهران هستم و از بایگانی شهرداری تا شهردار منطقه، ستاد، مدیرعامل شرکت و سازمان فعالیت داشتهام، گفت: در پروژههای بزرگ شهردار تهران نیز کمککننده بودهام و بخشی از پروژههای بزرگ تهران را به نتیجه رساندهام که خروج زندان قصر از شهر به بیرون شهر، ادامه بزرگراه شهید صیاد شیرازی، اجرایی کردن تملک ۷۰۰ تا پلاک در بزرگراه امام علی (ع) و اجرای خود بزرگراه امام علی (ع) ازجمله از آنها است.
کاندیدای تصدی جایگاه شهردار رشت با بیان اینکه برنده جایزه جهانی طلایی در حوزه شهرداری بودهام، گفت: ۲ بار بهعنوان مدیر نمونه شهرداری تهران در جشنوارهها انتخابشدهام و ۴ کتاب و بیش از ۵۰ مقاله مطرح ISI دارم.
مفاخریان با اشاره به اینکه برنامه تحولزای، رویکردی، تحولآفرینی و عملگرایی با الگوی مشارکت مقتدرانه را برای شهر رشت بهعنوان شهر باران و جنگل، شهر خلاق و هوشمند و شهر شبهای روشن در برنامه دارم، تصریح کرد: جایگاه شهر بهعنوان یک شهر اسلامی و عدالت در تقسیم خدمات شهری و همهجانبه بودن تمامی فعالیتهای در حوزههای مختلف اهمیت دارد.
وی افزود: ایمنی و آرامش در شهر، محیطزیست، سالمسازی و توسعه حملونقل شهری، توجه به هویت ایرانی اسلامی و مشارکت مردم در تصمیمات شهری، عدالت در تخصیص توزیع منابع و امکانات در شهر ازجمله برنامه مهم بنده میباشد.
کاندیدای تصدی جایگاه شهردار رشت با بیان اینکه در شهر رشت نقاط قوت فراوانی وجود دارد، گفت: در کنار این نقاط قوت، نقاط ضعفی نیز در رشت وجود دارد که ضعف پیوند اقتصادی اجتماعی شهر، ناکافی بودن مراکز اقامتی در شهر رشت، کمبود پارکینگ، مشکل پسماند شهری، تردد خودروهای عبوری از شهر رشت، آسفالت نامناسب خیابانها، عدم وجود شعار انسجام بخش جهت ایجاد انگیزه در شهر، نبودن المان شهری در دروازههای عبوری، ساخت سازهای غیرمجاز، خرابی و فرسودگی پلهای عابر پیاده، ضعف در جمعآوری آبهای سطحی و فرسودگی ناوگان حملونقل شهری ازجمله از آنها میباشد.
مفاخریان با بیان اینکه باید در حل موضوع پسماند از وجود نخبگان استانی بهره برد، تصریح کرد: باید از این ظرفیت و منابع طبیعی نهایت استفاده را برد و باید وضعیت شهر رشت به نحوی باشد که درآمد ایجاد کنیم زیرا اگر درآمد نداشته باشیم نمیتوانیم هزینه کنیم و شهر رشت را توسعه دهیم.
وی با اشاره به اینکه راهحلهای رفع مشکلات ایجاد زیرساختهای توسعه برای افزایش مشارکتهای شهروندان است، گفت: افزایش حضور بخش خصوصی و سرمایهگذاری بخش خصوصی داخلی و خارجی اهمیت فراوانی دارد.
کاندیدای تصدی جایگاه شهردار رشت با اشاره به اینکه در بخشهای عمرانی میتوان بخشی از بودجه را به بخش خصوصی برد، خاطرنشان کرد: میتوان از اعتبار بودجه برای رشد شهر استفاده کرد و در پروژههای عمرانی از ظرفیت بخش خصوصی استفاده کرد.
مفاخریان با بیان اینکه در بخش توسعه اماکن گردشگری، اقامتی و گردشگری نیاز به بودجه شهرداری نیست و میتوان از بخش خصوصی استفاده کرد، گفت: مشارکت در بستههای اقتصاد شهری و دیپلماسی شهری و استفاده از ظرفیتهای بینالمللی و استفاده از ظرفیتهای اتاق فکر و ایده جهت بهرهبرداری از ظرفیتهای فرهنگی اجتماعی باید مدنظر باشد.
وی با اشاره به سایر برنامههای خود برای شهر رشت، افزود: مدیریت ظرفیتهای اشتغالزا، راهاندازی مراکز ورزشی و نوعآوریهای اجتماعی، مانعزدایی و چابکسازی حوزه شهرداری جهت اعتمادسازی بین مردم، بهبود کیفیت سیما و منظر شهری شهر رشت از مله اقداماتی است که در برنامه دارم.
کاندیدای تصدی جایگاه شهردار رشت با بیان اینکه باید حوزه شهرسازی، نمای ساختمانها را با هویت مشخصی تعریف کند، گفت: نگاههای مدیریتی در این حوزه جلبتوجه میکند و کنترل ساختوسازها را هم میشود هوشمند کرد.
مفاخریان با بیان اینکه توجه به نمادهای ایران اسلامی در رشت خیلی اهمیت دارد، تصریح کرد: دروازههای شهر رشت اصلاً هویت شهر رشت را نشان نمیدهد و تابلوهای مدیریت شهری نیز باید ساماندهی شوند و با منظر شهری و هویت ایران اسلامی همخوانی داشته باشند.
وی با بیان اینکه جلوگیری از ساخت سازهای غیرمجاز در شهر اهمیت فراوانی دارد، گفت: این شهر برای هوشمندسازی نیاز دارد که تمام فرایندهای آن هوشمند شود، حکمرانی و ترافیک و مدیریت هوشمند داشته باشد، هوشمندسازی در پسماند، خدمات مدیریت شهری و مبلمان شهری باید صورت بگیرد.
کاندیدای تصدی جایگاه شهردار رشت با بیان اینکه باید کارخانههای خلاق و نوآوری در شهر رشت ایجاد کرد، تصریح کرد: منابع انسانی سرمایه سازمان هستند و باید نیروی انسانی بهجای تعدیل در بخشهای خدمات شهری به شهروندان ساماندهی شوند و از ظرفیت نیروهای انسانی باید در جهت خدمات به شهروندان استفاده کرد.
ثابتقدم؛برگرداندن اقتدار دوباره به شهرداری رشت با شجاعت ، انضباط وعملگرایی
محمدعلی ثابتقدم، دومین کاندیدای تصدی جایگاه شهردار رشت نیز در این جلسه با بیان اینکه سابق دو دوره شهردار شهر رشت را دارا میباشم، اظهار کرد: علیرغم شهردار رشت بودن، مدرس و عضو هیئتعلمی دانشگاه، معاون مدیرکل بنیاد مستضعفان گیلان، مدیرکل مهندسی بنیاد مستضعفان و جانبازان کشور، مدیرکل عمران و مناسبسازی بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور را در نیاز در کارنامه دارم.
وی با اشاره به اینکه قطعاً نبود یا کمبود عملگرایی بیشترین آسیب را به شهر رشت زده است، افزود: عدم وجود شجاعت در تصمیمگیریهای سخت و عدم انضباط در شهر یا شهرداری نیز باعث رکود شهر رشت شده است.
کاندیدای تصدی جایگاه شهردار رشت با بیان اینکه این دو مورد را باید باهم داشت، گفت: هم باید شجاعت داشت و هم همراه با شجاعت باید انضباط شهری را نیز رعایت کرد تا اقتدار شهری را دوباره به شهرداری برگرداند.
ثابتقدم با اشاره به اینکه اگر با همان منوال سالهای قبل جلو میآمدیم باید بودجه برای سال آینده خیلی بیشتر از اینها میشد، خاطرنشان کرد: ۳ هزار ۷۰۰ میلیارد تومان بودجه سال آینده حدود ۳۵ درصد بودجه تخصیص شهر رشت است که باید برای آن برنامهریزی کرد.
وی با بیان اینکه بدنه شهرداری ازجمله باهوشترین و توانمندترین افراد حوزههای اداری هستند، تصریح کرد: زیرا تصمیمات استراتژیک را باید بهسرعت بگیرند و شهرداری یک نهاد عمومی غیردولتی است که بهصورت خصوصی اداره میشود.
کاندیدای تصدی جایگاه شهردار رشت با بیان اینکه سرعت گردش پول در سطح شهر رشت باید افزایش پیدا کند، گفت: با افزایش بروکراسی اداری این موضوع محقق نمیشود.
ثابتقدم با اشاره به اینکه یکی از اقدامات بنده احداث پیاده راه فرهنگی شهر رشت بود، بیان کرد: یکی از اهداف اقدامات پیاده راه در حوزه محیطزیست بود و اهمیت بعدی آن در حوزه میراث و گردشگری بود.
وی با اشاره به اینکه باید بر اساس مطالعات تصمیم گرفت که حوزه مدیریت شهری چگونه حل میشود، تصریح کرد: درآمد مناطق بالای شهر باید به سمت پایینشهر برود و باید اقتصاد شهر به نحوی باشد که اشتغال ایجاد کند.
کاندیدای تصدی جایگاه شهردار رشت با بیان اینکه برخی سؤال داشتند که خط بیآرتی را ایجاد کردید آیا در طرح ترافیک جامع شهری بود، گفت: اجرای آن بر اساس مصوبه بود و شورای عالی ترافیک استان هم آن را تأیید کرده بود.
ثابتقدم با بیان اینکه در دوره من از ۴۱ پارک محلهای رشت تعداد پارکهای محلات به ۶۶ پارک رسید، خاطرنشان کرد: راهاندازی تالار گفتگو یکی از دیگر اقدامات مثمر ثمر دوران بنده بوده است که اقشار مختلف مردم در تالار گفتگو نماینده داشته باشند و این موضوع سازماندهی شد.
یک خبرنگار هم کاندیدا شد!
محمد امامی، دیگر کاندیدای تصدی جایگاه شهردار رشت نیز در این جلسه با بیان اینکه دکتری مدیریت بازرگانی و رسانه و دو کارشناسی ارشد مدیریت رسانه و بازرگانی دارم، اظهار کرد: بیشتر از ۵ سال مدیریت برنامهوبودجه کشور و بیش از ۱۹ سال بهعنوان خبرنگار مجلس شورای اسلامی فعالیت کردهام.
وی با بیان اینکه برنامهساز و خبرنگار و گوینده صداوسیما میباشم، افزود: کارشناس مسئول حوزه فرهنگ و ارتباطات و ۱۷ سال سابقه در کمیسیون تخصصی عمران و شهرسازی شورای شهر تهران و دبیر شورای محلات منطقه ۶ تهران را در کارنامه دارم.
دیگر کاندیدای تصدی جایگاه شهردار رشت با بیان اینکه جهت شناخت شهر رشت باید بیشتر تلاش کنیم، گفت: وضعیت شهرداری رشت یک وضعیت بحرانی است وعدم وجود برنامههای زیرساختی جهت رسیدن به یک بودجه مناسب یک ضعف است.
امامی با اشاره به اینکه در محیط داخلی ما بحث هویت برند شهر رشت است، گفت: شهر رشت گلوگاه اصلی جاده ابریشم است و بزرگترین تاریخچه ملموس و ناملموس در شهر رشت نهفته است و بزرگترین هویتهای فرهنگی در این شهر قرار دارد.
چابکسازی شهرداری رشت باید در برنامه باشد
امیر جاویدپور، دیگر کاندیدای تصدی جایگاه شهردار رشت نیز در این جلسه با تبریک اعیاد شعبانیه اظهار کرد: بنده دارای مدرک کارشناسی ارشد در رشته علوم سیاسی بوده و معاون عمرانی استانداری البرز و همچنین حضور در مسئولیتهای اجرایی و مدیریتی شهرداری تهران و شهرداری بروجرد ازجمله سوابق کاری من میباشد.
کاندیدای تصدی جایگاه شهردار رشت با بیان اینکه برنامههای مختلفی برای مدیریت شهری رشت دارم، گفت: در تشکلهای ورزشی ملی و منطقهای مسئولیتهای متعدد داشتهام و در دانشگاه نیز تدریس میکنم.
کاندیدای تصدی جایگاه شهردار رشت با بیان اینکه رشت در حوزه فضای سبز نیاز به بازنگری دارد، گفت: حوزه سازمان سیما منظر و فضای شهری شهر رشت نسبت به پتانسیل موجود در شهر رشت میتواند خیلی بهتر از این باشد.
وی با اشاره به اینکه موضوعات موجود را باید همهجانبه نگاه کرد، گفت: در بحث شهری از دو منظر باید نگاه کرد که بخش اول درآمدی است و بخش دوم بخش نظارتی است که باید به آن به صورت ویژه توجه کرد.
جاویدپور با بیان اینکه باید از افراد متخصص در شهر استفاده کرد، افزود: در شهر رشت افراد متخصص فراوانی در حوزه شهرسازی و معماری داریم که نیازمند این هستند تا به آنها بها داده شود و میشود یک اتاق در شهرداری مختص این نخبگان ایجاد کرد.
کاندیدای تصدی جایگاه شهردار رشت ساماندهی نیروهای انسانی را باید مدنظر داشته باشیم، گفت: باید هولدینگهایی ایجاد کنیم که این افراد به جای تعدیل در این هولدینگها مشغول به کار شوند.
وی با اشاره به اینکه چابکسازی شهرداری رشت باید در برنامه باشد، تصریح کرد: شهرداری رشت با رفع برخی از مشکلات موجود میتواند خیلی در شهر رشت تأثیرگذاری داشته باشند و امکانات شهری مناسب را برای مردم فراهم کند.
Sunday, 24 November , 2024