دادستان تهران خبر داد؛

کاریکاتور «رادان»کار دست همشهری داد / صدور قرار برای مدیر مسئول روزنامه

  پرینت
کاریکاتور «رادان»کار دست همشهری داد / صدور قرار برای مدیر مسئول روزنامه
شناسه خبر : 69149 | تاریخ انتشار : 13 اردیبهشت 1402 - 11:59 | 298 بازدید | تعداد دیدگاه : ۰ | ارسال توسط :

دادستان عمومی و انقلاب تهران اعلام کرد که به دنبال ثبت شکایت فراجا از روزنامه همشهری، دادستانی تهران قرار جلب به دادرسی و کیفرخواست مدیر مسئول این روزنامه را صادر کرد.

 به گزارش پایگاه خبری صفیر گیلان؛علی صالحی دادستان عمومی و انقلاب تهران گفت: در پی ثبت شکایت فراجا از روزنامه همشهری به دلیل کاریکاتور منتشره در این روزنامه دادستانی تهران قرار جلب به دادرسی و کیفرخواست مدیرمسئول این روزنامه را صادر کرد.

وی افزود همچنین در پی اعمال و رفتار خارج از عرف و ارزش‌های اسلامی چند بازیگر سینما طی روز‌های گذشته تعدادی از این چهره‌ها به دادسرا احضار شدند.

این گزارش حاکی است طی هفته‌های گذشته کتایون ریاحی و پانته‌آ بهرام احضار شدند و طی روز‌های اخیر هم افسانه بایگان و فاطمه معتمد آریا و رضا کیانیان احضار شدند.

دادستان تهران تاکید کرد: برخی از چهره‌های احضار شده تا کنون به مقام قضایی مراجعه نکرده اند و درصورتی که در مهلت قانونی در دادسرا حضور نیابند جلب خواهند شد.

برچسب ها
نوشته های مشابه
طرح توسعه هتل بوتیک با اعتبار۱۰۰ میلیارد تومان روی بوته های سبز چای در فومن
بهره‌برداری از طرحی ۳۰ میلیاردی با اشتغال‌زایی ۱۲ نفر
جسارت مقابل تجربه و افتخار/قهرمانی آسیا برای بار شانزدهم
افتتاح همزمان ۱۵۰ واحد مسکونی مددجویی در گیلان
سد لاستیکی رادارکومه لنگرود پاسخ به یک نیاز استراتژیک در انتهای شبکه آبرسانی سفیدرود
امروز مصیبت بازار رشت فقط بحث ۴۲۰ مغازه نیست؛ بلکه معیشت صدها خانواده ایرانی در میان است
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

شما باید وارد سایت شوید تا بتوانید نظر دهید.