مدیر درمان تامین اجتماعی گیلان خبر داد

استفاده از کد رهگیری توسط پزشکان از سوم تیرماه اجباری شد

  پرینت
استفاده از کد رهگیری توسط پزشکان از سوم تیرماه اجباری شد
شناسه خبر : 70974 | تاریخ انتشار : 30 خرداد 1402 - 17:21 | 297 بازدید | تعداد دیدگاه : ۰ | ارسال توسط :

مدیر درمان تامین اجتماعی گیلان گفت: ارائه کدرهگیری به هنگام نسخه نویسی الکترونیکی توسط پزشکان به بیمه شدگان تأمین اجتماعی برای دریافت دارو و خدمات پاراکلینیک از سوم تیر الزامی است.

وی افزود: از سوم تیرماه ۱۴۰۲ با الزام کد رهگیری توسط پزشکان، کد رهگیری ضمن اینکه توسط پزشک معالج به بیمار ارائه می‌گردد، همزمان توسط پیامک به شماره همراه بیمار نیز ارسال می‌شود.

مدیر درمان تأمین اجتماعی گیلان ادامه داد: بیمه شدگان در صورت مفقودی یا فراموشی کد رهگیری به هر دلیلی، می‌توانند به دو طریق آن را از طریق مراجعه به سایت Es.tamin.ir (نیاز به ثبت نام اولیه) و رؤیت کد رهگیری، با انتخاب منوی بیمه شدگان – خدمات سلامت الکترونیک – نسخه الکترونیک من بازیابی کنند و یا با مراجعه مجدد به پزشک و دریافت کد رهگیری (چنانچه پزشک از طریق سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک سازمان EP اقدام به نسخه‌نویسی کرده باشد) «کد رهگیری» در منوی لیست نسخ پزشک درج شده است دریافت کنند.

وی اضافه کرد: ارائه توأم کد ملی و کد رهگیری به هنگام مراجعه به داروخانه و مراکز پا را کلینیک جهت دریافت دارو و خدمات پا را کلینیکی توسط بیمه شدگان از تاریخ ذکرشده الزامی خواهد بود.

ابراهیمی تصریح کرد: داروخانه‌ها و مراکز پا را کلینیک پس از ثبت همزمان کد ملی و کد رهگیری قادر به رؤیت نسخه و ادامه فرآیند نسخه پیچی خواهند بود.

برچسب ها
نوشته های مشابه
شجاعت در خدمت مردم / وقتی شهردار کیاشهر در تقابل با مرگ، از فاجعه جلوگیری کرد
برق صادراتی از گیلان نداریم
احداث نیروگاه خورشیدی و ایمن‌سازی شبکه برق در اولویت مدیریت شهری رشت
تقلب در ساخت تجهیزات صنعتی؛ جریمه ۳۹ میلیارد ریالی متخلف در رشت
توکلی؛ از خیابان‌هایِ محورِ مقاومت تا کنشگریِ «ابرملت»
نان، کیفیت و رضایت مردم؛ محور بازدید فرماندار رودسر از خبازی‌ها
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

شما باید وارد سایت شوید تا بتوانید نظر دهید.