مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان تالش گفت: ۳ واحد صنفی به دلیل عدم رعایت شیوه نامههای بهداشتی پلمب شدند.
صفیر گیلان/ سعید رستمی صبح دوشنبه در گفت و گو با رسانهها از پلمب ۳ واحد صنفی متخلف (یک رستوران و دو کافه کبابی) با نظارت کارشناسان بهداشت محیط و حرفهای شبکه بهداشت و درمان خبر داد و اظهار کرد: این واحدها به دلیل عدم رعایت شیوه نامه بهداشتی و آلودگی میکروبی در گوشتهای مصرفی پلمب شده است.
وی افزود: تیمهای بازرسی بهداشت در ۲ نوبت صبح و عصر بر اصناف به ویژه مراکز تهیه و پخش مواد غذایی نظارت میکنند و با هرگونه تهدیدی که برای سلامت جامعه خطرآفرین باشد، طبق قانون برخورد خواهد کرد.
مدیر شبکه بهداشت و درمان تالش تصریح کرد: مردم با مشاهده هر گونه تخلف در شیوه نامههای بهداشتی اصناف با سامانه ۱۹۰ تماس بگیرند.
https://safiregilan.ir/?p=75415
Friday, 22 November , 2024