به گزارش صفیر گیلان؛شفقی گفت : امیدواریم با توجه های ویژه سازمان محیط زیست به اراضی طبیعی گیلان این منطقه تبدیل به حوزه اکوتوریسم شود  تا بتوانیم از این فضاها برای خدمت رسانی به گردشگران استفاده کنیم . به گزارش صفیر گیلان به نقل از  روابط عمومی فرمانداری شهرستان رشت، در مراسم آیین پرچم […]

 

 

به گزارش صفیر گیلان؛شفقی گفت : امیدواریم با توجه های ویژه سازمان محیط زیست به اراضی طبیعی گیلان این منطقه تبدیل به حوزه اکوتوریسم شود  تا بتوانیم از این فضاها برای خدمت رسانی به گردشگران استفاده کنیم .

به گزارش صفیر گیلان به نقل از  روابط عمومی فرمانداری شهرستان رشت، در مراسم آیین پرچم گذاری و معرفی شناگاه استان گیلان که در مجتمع اقامتی ساحلی مروارید خزر و با حضورمعاون دریایی سازمان حفاظت ازمحیط زیست؛ برگزار شد فرماندار شهرستان رشت ضمن خیر مقدم به میهمانان گفت: توجه به اراضی طبیعی گیلان، این استان را به حوزه اکوتوریسم تبدیل خواهد کرد.
سیروس شفقی در این مراسم ضمن تقدیر و تشکر از حضور معاون محیط زیست دریایی سازمان محیط زیست کشور افزود : مدت هاست که شاهد حضور دکتر فرشچی در سواحل دریای خزر هستم که این نشان از توجه ویژه ایشان به طبیعت بکر و زیبای گیلان است .
فرماندار رشت با بیان اینکه اینگونه برنامها میتواند سر آغاز حرکتهای خوبی در زمینه محیط زیست در استان شود گفت : امیدواریم با توجه های ویژه سازمان محیط زیست به اراضی طبیعی گیلان این منطقه تبدیل به حوزه اکوتوریسم شود . تا بتوانیم از این فضاها برای خدمت رسانی به گردشگران استفاده کنیم .
وی با بیان اینکه برنامه امروز آیین پرچم گذاری آبی در سواحل دریای مروارید خزر است گفت: این پرچم نشان از اعلان سلامت دریا و منطقه گردشگری است.
فرماندار رشت افزود:برنامه های اینچنینی میتواند راهگشایی برای ارتقای طرح سالم سازی دریاها و سواحل باشد.
وی با بیان انکه همه باید در این مهم بکوشیم افزود: شمالی ها مسئولیت مهم آماده سازی فضای گردشگری در نقاط مختلف استان را برعهده دارند.
شفقی افزود: هر چقدر این آرامش در محیط برای گردشگری و مسافرین فراهم شود، خروجی آن به نظام و جامعه بر خواهد گشت.
شفقی ادامه داد: استان گیلان با داشتن مردمان مهمان نوازو محیط آرام و امن که با همت مسئولین فراهم شده است، می تواند بهترین مکان برای گردشگری مردم کشورمان در دوران تعطیلات به ویژه تابستان باشد.
در ادامه مراسم دبیرستاد ساماندهی سواحل استان گیلان افزود: ۸۰ شناگاه در سواحل استان گیلان برای گردشگران آماده شده است.
پورحسن مدیرکل امور فرهنگی و اجتماعی استانداری گیلان و دبیر ستاد ساماندهی سواحل در این برنامه گفت: در گیلان ۲۸۰ کیلومتر نوار ساحلی وجود دارد که از این مقدار ۹ شهرستان و ۶۵ روستا ساحلی هستند.
دبیر ستاد ساماندهی سواحل استان گیلان با بیان اینکه به همت فرمانداران ۴۰ طرح سالم سازی در حال اجراست افزود؛ برای گردشگرانی که به سواحل استان سفر میکنند۸۰ شناگاه آماده کرده ایم .
وی افزود: تمام توانمان را برای ایجاد امنیت و آرامش برای کسانی که میخواهند از سواحل به عنوان تفرجگاه استفاده کنند به کار گرفته ایم تا گردشگران در این ایام از مسافرت به گیلان لذت ببرنند .
پورحسن افزود: برنامه های گوناگونی مانند تئاتر آیینی، موسیقی محلی و آیین های سنتی و فرهنگ استان گیلان برای کسانی که ساحل دریا را مکانی برای گردشگری انتخاب کردند برگزار میکنیم تا گردشگران از آداب ورسوم محلی مردم استان بهرمند شوند .
در ادامه مدیرکل حفاظت ازمحیط زیست استان.گیلان در برنامه آیین پرچم گذاری طرح شناگاها گفت: باید از توان اقتصادی و زیست محیطی دریای خزر خردمندانه استفاده شود.
محمدی افزود: از ابتدای دولت یازدهم برنامه های محیط زیستی در اولویت قرار گرفت و امیدواریم این نگاه در چهارسال آینده نیز تداوم داشته باشد.
وی خاطر نشان کرد: مسئولین دولتی استان گیلان با همین نگاه در حوزه محیط زیست برنامه های بسیار مهم و قدم های محکمی در رفع مشکلات زیست محیطی استان برداشتند که پروژه تالاب انزلی یکی از برنامه های موفق در بحث زیست محیطی است.
محمدی با اشاره به اینکه باید استفاده خردمندانه از توان اقتصادی و زیست محیطی دریای خزر داشته باشیم گفت: یکی از برنامه هایی که دولت و مسئولین دولتی در استان دنبال میکردند بحث رونق اشتغال و استفاده از توانمندی و پتاسیل دریا است.

همچنین معاون محیط زیست دریایی سازمان حفاظت ازمحیط زیست کشور در این مراسم با بیان اینکه ۱۳۶طرح سالم سازی در استان های شمالی کشور اجرای شده است گفت: این برنامه نتیجه دو سال پالایش آلودگی میکروبی است و بنده معتقدم این کار بزرگ با هم افزایی و همکاری همه نهادها همچون سازمان محیط زیست، وزارت کشور و وزارت بهداشت انجام پذیرفته است.
پروین فرشچی با بیان اینکه هدف نهایی اجرای کارهایی است که در شان مردم کشورمان در بحث محیط زیستی و گردشگری باشد اظهار کرد:تمام سعی ما بر این است که شناگاهایی که ۲۰ میلیون از جمعیت کشور در زمان های مختلف به عنوان تفریگاه از آن استفاده میکنند شرایطی داشته باشند که در شان مردم و مسافران باشد.
وی افزود:۱۳۶ طرح سالم سازی در استانهای شمالی کشور وجود دارد که بعضی از آنها متاسفانه ممکن است پرچم زرد دریافت کنند، اما به احتزار درآمدن پرچم آبی اولین قدم مثبت است و قدم های بعدی نظارت بر اجرا و تداوم این پرچم ها است.
معاون محیط زیست دریایی کشور با تاکید بر ضرورت مشارکت کشورهای حاشیه خزر در جلوگیری از آلودگی ها گفت: توسعه پایدار در دریای خزر هدف ما است و خوشحالیم به همت جمهوری اسلامی ایران برنامه مختلفی در این زمینه وجود دارد زیرا از اهداف توسعه پایدار مساله حفاظت از دریاها و اقیانوس ها است .