کانون این زمینلرزه در فاصله ۸ کیلومتری رودبنه، ۱۲ کیلومتری آستانهاشرفیه و ۱۳ کیلومتری لاهیجان قرار داشته و در لنگرود، برخی شهرها و روستاهای اطراف نیز احساس شده است
به گزارش صفیر گیلان از رشت، زمینلرزهای به بزرگی ۴.۴ ریشتر صبح امروز حوالی رودبنه از توابع شهرستان لاهیجان در استان گیلان را لرزاند.
بر اساس اعلام مراکز لرزهنگاری کشور، این زمینلرزه ساعت ۸:۳۹.۳۳ صبح امروز دوم اسفندماه ۱۴۰۴ به وقت محلی در مختصات جغرافیایی ۳۷.۳۲ درجه عرض شمالی و ۵۰.۰۷ درجه طول شرقی و در عمق ۲۰ کیلومتری زمین به وقوع پیوست.
طبق گزارشها، کانون این زمینلرزه در فاصله ۸ کیلومتری رودبنه، ۱۲ کیلومتری آستانهاشرفیه و ۱۳ کیلومتری لاهیجان قرار داشته و در لنگرود، برخی شهرها و روستاهای اطراف نیز احساس شده است.
تاکنون گزارشی از خسارات جانی یا مالی احتمالی این زمینلرزه دریافت نشده و دستگاههای امدادی و مسئولان محلی در حال بررسی وضعیت مناطق پیرامونی هستند.
@tasnim_gilan








Saturday, 21 February , 2026