صفیر گیلان ؛مدیرشهرک صنعتی گیلان با تاکید بر خلع ید زمین‌های راکد صنعتی استان گفت: قرارداد واگذاری زمین به اشخاصی که در شهرک‌ها هیچ اقدام اجرایی نکرده‌اند، فسخ می‌شود.

صفیر گیلان ؛عباس صابر مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان گیلان با اشاره به برنامه‌های عملیاتی شرکت شهرک‌های صنعتی گیلان در سال ۱۴۰۵ اظهار کرد: برخورد قاطع با محتکران زمین‌های صنعتی و فسخ قرارداد سرمایه‌گذارانی که در سنوات گذشته زمین دریافت کرده اما هیچ‌گونه اقدام اجرایی نداشته‌اند، از برنامه‌های اصلی و مدون ما در سال جاری است.

وی با تأکید بر سیاست احیای واحدهای صنعتی راکد افزود: ما از سرمایه‌گذاران واقعی که پای کار تولید هستند با تمام توان حمایت می‌کنیم، اما از ظرفیت‌های قانونی برای خلع‌ید کسانی که اراضی صنعتی را فریز کرده‌اند قطعا استفاده خواهیم کرد تا این زمین‌ها به سرمایه‌گذاران دارای اهلیت واگذار شود.

صابر در ادامه با اشاره به بازدید میدانی از وضعیت صنعت در شهرستان لنگرود بیان کرد: در کل استان گیلان ۳۱ شهرک و ناحیه صنعتی داریم که ۴ مورد آن در لنگرود فعال است؛ اما در حال حاضر اراضی در اختیار ما در این شهرستان به دلیل تمایل بالای سرمایه‌گذاران به طور کامل به اتمام رسیده است.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان گیلان از هدف‌گذاری برای توسعه اراضی صنعتی در لنگرود خبر داد و گفت: با حضور لاهوتی نماینده مردم شهرستان و همچنین مدیرعامل سازمان صنایع کوچک ایران، تصمیمات لازم برای تملک ۶۰ هکتار زمین جهت توسعه شهرک صنعتی یعقوبیه لنگرود اتخاذ شد و اقدامات اجرایی این تملک ان‌شاءالله در سال جدید انجام خواهد شد.

  • منبع خبر : ره نگاران