صفیر گیلان/زلیخا صفری؛ مناسبت گرامیداشت هفته نیروی انتظامی دیدار با خانواده شهید والامقام شهید استوار دوم «محمدحسین جمشیدی» توسط جانشین پلیس آگاهی استان گیلان سرهنگ ربیعی برگزار شد.
گفتنی است شهید محمدحسین جمشیدی متولد ۱۱ خرداد ۱۳۷۶، از نیروهای جانبرکف نیروی انتظامی، بامداد سهشنبه ۱۳ آذر ۱۴۰۳، حین عملیات تعقیب سارقان سابقهدار در محور خمام به خشکبیجار و در سن ۲۷ سالگی به درجه رفیع شهادت نائل آمد و در گلزار شهدای رشت آرام گرفت.
امروز وسایل شخصی شهید جمشیدی با همراهی مادر شهید و چند تن از خبرنگاران روایت نویس گیلان و همچنین جانشین پلیس آگاهی استان گیلان به موزه شهدای رشت اهدا شد.
در تصاویری از شهید می توان عکس یادگاری وی را با حمید استیلی فوتبالیست ارزنده کشور و افشین قطبی مربی تیم ملی و …را می توان دید و در در برگ نوشتهای منتسب به شهید محمدحسین جمشیدی، نکات برجستهای وجود دارد که نشان میدهد این شهید آگاهِ آگاهی، شهید زندگی میکرده و در نهایت به آرزویش رسیده است.
شما باید وارد سایت شوید تا بتوانید نظر دهید.
Friday, 10 October , 2025