به گزارش صفیر گیلان؛ مدیر جهاد کشاورزی شهرستان صومعه سرا گفت : ۷۵ خانوار نیشکر کار صومعه سرایی کشت این محصول شیرین را در ۲۲ هکتار از زمین های کشاورزی این شهرستان آغاز کردند. مهندس پادیاب با اشاره به قدمت ۱۰۰ ساله کشت نیشکر در صومعه سرا افزود : نیشکر کاران این شهرستان سال گذشته ۲۵ تن […]
به گزارش صفیر گیلان؛ مدیر جهاد کشاورزی شهرستان صومعه سرا گفت : ۷۵ خانوار نیشکر کار صومعه سرایی کشت این محصول شیرین را در ۲۲ هکتار از زمین های کشاورزی این شهرستان آغاز کردند.
مهندس پادیاب با اشاره به قدمت ۱۰۰ ساله کشت نیشکر در صومعه سرا افزود : نیشکر کاران این شهرستان سال گذشته ۲۵ تن شکر سیاه به ارزش ۱۰ میلیارد ریال تولید و به بازار عرضه کردند.
وی با بیان اینکه شکر سیاه یک محصول ارگانیک و دارای خواص طبی فراوان است گفت : شکر سیاه به عنوان سوغات محلی صومعه سرا در روستای قاضده ، کلسر ، میانده ، ملاسرا ، سنگجوب ، چمثقال و شکرباغان کشت و تولید می شود .
نیشکر هر سال در اردیبهشت در زمین های تالابی صومعه سرا کشت و اواخر پاییز و اوایل زمستان برداشت می شود.
به غیر از صومعه سرا، نیشکر بصورت محدود در شهرستان املش هم کشت می شود.
Friday, 29 November , 2024