صفیرگیلان/هدف نه خوشبو کردن گل محمدی گیلده و نه تلخ کردن طعم بلوبری است بلکه هدف از نوشتار اینکه با یک مدیریت صحیح می شد در هر دو برنامه از حضور مسئولان  بهره برد تا روح امید و تولید و اشتغال پر رونق شود

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی صفیر گیلان ، اولین جشنواره ملی بلوبری عصر پنج‌شنبه با هدف معرفی و ترویج کشت این محصول نوین کشاورزی، با حضور هادی حق‌شناس استاندار گیلان، و مدیر کل جهاد کشاورزی  استان و جمعی دیگر  از مسئولان استانی، فعالان بخش کشاورزی و سرمایه‌گذاران در شهرک گلخانه‌ای بلوبری بندر انزلی برگزار شد که امید می رود کشت این محصول در گیلان که خواستگاه آن است با رونق همراه شود

کمی این طرف تر در غرب استان گیلان و در شهرستان کمتر توسعه یافته یا به عبارتی محروم   هشتمین جشنواره گلابگیری با ظرفیت مردمی و با حضور ارسلان مقیمی فرماندار و سرهنگ نقدی فرمانده سپاه شهرستان و بخشدار و دهیاری و کشاورزان تولید کننده برگزار شد که در طی این سالها امروز این جشنواره با حضور پر شور گردشگران همراه بود
اگر چه استاندار گیلان در مراسم جشن بلوبری با اشاره به اشتغال‌زایی گسترده در حوزه کشاورزی گفت که «مجتمع گلخانه‌ای بلوبری بندر انزلی هم‌اکنون زمینه اشتغال مستقیم ۲۴۰ نفر را فراهم کرده است که این امر نمونه‌ای موفق از بهره‌برداری علمی و اقتصادی از ظرفیت‌های بومی است.»
باید به عرض استاندار برسانیم که اگر گشتی در میان بوته های گل معطر محمدی و کشاورزان گل کار روستای گیلده و روستاهای همجوار بزنند از اشتغال بالای ۱۰۰۰ نفر می توانند سخن بگویند.
حق شناس در آن جشنواره می گویند «در بخش کشاورزی به‌ازای هر یک میلیارد تومان سرمایه‌گذاری، می‌توان یک فرصت شغلی ایجاد کرد، در حالی‌که در روستاهای چون گیلده شفت برای ایجاد هر شغل،  و رونق اقتصاد خانواده نیاز به تسهیلات نبوده یا اگر بوده گل کارانی که ما با آنها سخن گفتیم از این تسهیلات سودی نبردند . این مزیت مهم، جایگاه کشاورزی را در اقتصاد ملی برجسته‌تر می‌کند.»
.جناب استاندار انتظار میرود همه استان را با به یک چشم ببینید و باور داشته باشید که گل و گلاب گیری که حاصل دستان مردان و زنان پینه بسته شهرستان کمتر توسعه یافته شفت و روستای گیلده است می تواند رونق اقتصادی را  با افزایش تولیدات جانبی دیگر چون فن آوری عطر به خود اختصاص دهد و این نیز نیازمند حمایت و نگاه مدیرانی است که بر سکان مدیریت نشستند.
در پایان باید اظهار کنم که هدف نویسنده  نه خوشبو کردن گل محمدی گیلده و نه تلخ کردن طعم بلوبری است بلکه هدف از نوشتار اینکه با یک مدیریت صحیح می شد در هر دو برنامه از حضور مسئولان  بهره برد تا روح امید و تولید و اشتغال پر رونق شود.
  • نویسنده : زلیخا صفری راسته کناری