به گزارش صفیر گیلان؛سیدمحمد احمدی امروز در جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری که با حضور نمایندگان مردم شهرستان و جانشین معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری گیلان در فرمانداری برگزار شد، اظهار کرد: رتبه شهرستان رشت در جذب تسهیلات اشتغالزایی مطلوب نیست؛ علی رغم اینکه تا امروز ۱۵ جلسه کارگروه اشتغال در […]

به گزارش صفیر گیلان؛سیدمحمد احمدی امروز در جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری که با حضور نمایندگان مردم شهرستان و جانشین معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری گیلان در فرمانداری برگزار شد، اظهار کرد: رتبه شهرستان رشت در جذب تسهیلات اشتغالزایی مطلوب نیست؛ علی رغم اینکه تا امروز ۱۵ جلسه کارگروه اشتغال در فرمانداری رشت تشکیل شده چرا میزان جذب تسهیلات امیدوارکننده نیست!

فرماندار شهرستان رشت افزود: سهم شهرستان از کل استان، ۳۱۵ میلیارد تومان بوده که از این مبلغ ۲۲۲ میلیارد تومان مختص بخش تسهیلات فراگیر و ۹۳ میلیارد تومان مربوط به بخش اشتغال روستایی است.

احمدی با بیان اینکه تاکنون ۲۸۵ طرح اشتغالزایی به مبلغ۱۷۳ میلیارد و ۳۰ میلیون تومان توسط دستگاه‌هایی اجرایی تایید و در کمیته فنی شهرستان رشت مصوب و به کمیته فنی استان ارجاع داده شد، گفت: از این میزان ۲۱۴ طرح به مبلغ ۸۳ میلیارد و ۸۳۰ میلیون تومان معادل ۹۰ درصد در حوزه اشتغال روستایی جذب شده است؛ در اشتغال فراگیر هم ۷۱ طرح به مبلغ ۸۹ میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان معادل ۴۰ درصد جذب داشتیم. همچنین ۶۵ طرح گردشگری معادل ۳۰ درصد در حوزه اشتغال روستایی بوده است.

وی ادامه داد:‌ آنچه که باعث نگرانی است تاکنون از محل اشتغال روستایی از ۱۰۶ طرح به مبلغ ۲۶ میلیارد و ۸۳۳ میلیون تومان که برای پرداخت تسهیلات به بانک‌های عامل معرفی شده‌اند تنها ۹ طرح حدود ۳۶۰ میلیون تومان از تسهیلات اشتغالزایی را دریافت کرده‌اند که اصلا قابل قبول نیست.

فرماندار شهرستان رشت تصریح کرد: از محل تسهیلات اشتغال فراگیر ۴۶ طرح به مبلغ ۴۹ میلیارد و ۷۶۹ میلیون تومان در کمیته فنی شهرستان رشت مصوب شده و به بانک‌ها معرفی شده اما تاکنون هیچگونه پرداختی صورت نگرفته است.

احمدی اضافه کرد: عدم پرداخت تسهیلات به متقاضیان نشاندهنده مظلومیت شهرستان رشت نسبت به دیگر شهرستان‌هاست. درصدد هستیم تا شهرستان رشت بتواند اعتبار در نظر گرفته را جذب کند در همین راستا اگر مانعی در پرداخت تسهیلات وجود دارد، بانک‌ها بیان کنند تا موانع برطرف شود.

وی خاطرنشان کرد: نمی‌خواهیم بانک‌ها خلاف قانون عمل کنند بلکه انتظار داریم از طرح‌های معرفی شده، حداقل چندین مورد مجوز پرداخت را دریافت می‌کردند.

 آسیب‌های اجتماعی همواره به عنوان یک تهدید می‌تواند نظام ما را مورد هجمه قرار دهد.

فرماندار شهرستان رشت در بخشی دیگر از گفتمان خود با بیان اینکه اعتیاد یکی از مهم‌ترین آسیب‌های اجتماعی است، افزود: نوع اعتیاد از حالت سنتی به حالت صنعتی تبدیل شده و متاسفانه سن اعتیاد هم در حال کاهش است.

احمدی با بیان اینکه اطلاع و آگاهی والدین از چگونگی به دام افتادن فرزندان به اعتیاد کافی نیست؛ گفت: حاکمیت در راستای مبارزه با مواد مخدر وظایفی را که بر اساس رسالتی بر عهده مجموعه ارکان نظام است، انجام می‌دهد و در شورای مبارزه با مواد مخدر با درگیر کردن همه سازمان‌ها و نهادها و ارائه راهکار، مقابله و پیشگیری برای همه اینها وظایف منسجمی را بر عهده دارد.

وی ادامه داد: ما همواره در طول تاریخ انقلاب هر جا از مشارکت مردم بهره گرفتیم، نتیجه مثبت آن را شاهد بودیم، هرجا حساسیت‌هاو ضرورت‌ها را به مردم نشان دادیم، آنها همیشه یاور ما بودند.

فرماندار شهرستان رشت تصریح کرد: در بحث مبارزه با مواد مخدر هم باید تشکل‌های مردم نهاد را همراه کنیم. در این راستا باید با شیوه‌های نوین و خلاقیت بتوانیم از کمک‌ها و همراهی‌های مردمی استفاده کنیم.

احمدی با اشاره به اینکه ۱۲ نقطه حاشیه نشینی و آسیب پذیر را در شهرستان رشت داریم، گفت: در شهرستان رشت حاشیه نشینی یکی از معضلات جدی است که در حوزه دولت با همراهی سایر دستگاه‌ها توجه ویژه‌ای را به حاشیه‌ها معطوف داشتیم.

عالی ترین مقام دولت در شهرستان رشت افزود: برای کمک به افراد ساکن در مناطق حاشیه نشین، در جلسات مختلف با دستگاه‌های مربوطه، برنامه‌های بسیاری جهت ساماندهی مناطق حاشیه نشین تدوین شده و برخی در حال اجراست.