به گزارش پایگاه اطلاع رسانی صفیر گیلان؛ رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان در جلسه کمیسیون کارگری شرکت ایران پوپلین در مخالفت با کاربری این شرکت گفت: با کم شدن حتی یک پیچ از چرخ صنعت مخالف هستیم فقط واگذاری با سازوکار قانونی به بخش خصوصی به شرط حفظ تولید و اشتغال امکان پذیر است. فرهاد […]
فرهاد دلقپوش در جلسه کمیسیون کارگری که ویژه بررسی چالشهای شرکت ایران پوپلین با حضور معاون سیاسی و امنیتی استانداری گیلان و رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی و جمعی دیگر از مدیران مرتبط در محل شرکت نساجی ایران پوپلین برگزار شده بود، گفت: چنانچه هدف سهامداران تغییر کاربری این واحد صنعتی باشد مجوز چنین کاری را نخواهیم داد.
رئیس سازمان صمت گیلان با بیان اینکه برند و هویت این شرکت را ریشه در تاریخ نساجی ایران دارد، اظهار داشت: اگر اراده سهامداران مبتنی بر رفع مشکلات و تقویت تولید باشد حاضریم از طریق کانالهای مختلف از جمله؛ کارگروه رفع موانع تولید و یا در قالب اعطای تسهیلات تبصره ۱۸ برای تولید بهتر و پویایی این شرکت مسیر را هموار نماییم.
وی ادامه داد: البته تامین سرمایه این شرکت صاحب نام ازطریق ارائه فرابورس نیز قابل انجام است و همه این حمایتها منوط به عزم سهامداران است باید برنامه مدون ارائه نمایند تا محور تولید مشخص گردد تاکنون چندین جلسه به صورت مکرر در این زمینه داشته ایم ولی سهامداران به مصوبات عمل ننموده اند. لذا مطالبه و خواسته ما به عنوان متولی تولید و تجارت استان و اولویت اول و آخر پایداری تولید و حفظ اشتغال است.
دلقپوش در ادامه تصریح کرد: در سال جهش تولید، مخالف کم شدن حتی یک پیچ از چرخ تولید و صنعت هستیم و این موضوع تغییر کاربری شرکت ایران پوپلین، با راهبرد و استراتژی توسعه صنعتی و حفظ اشتغال بخش تولید وتجارت گیلان مغایرت دارد.
وی خاطرنشان کرد: واردات بی رویه پوشاک از چین و سایر کشورهای منطقه به داخل، همچنین تک نرخی شدن ارز در دهه ۸۰ باعث صدمات جبران ناپذیری در عرصه نساجی کشور گردید که ایران پوپلین نیز متاثر از این بحران بود در حالی که از سال ۱۳۵۸ به عنوان یکی از ۳ برند معروف صنعت نساجی کشور بود.
رئیس سازمان صمت گیلان با اشاره به جلوگیری شدید از قاچاق کالا در حالت کنونی، تاکید کرد: اگر سهامداران ایران پوپلین از این فرصت طلایی استفاده نکنند، هیچ وقت نمیتوانند این شرکت را سرپا نگه دارند و از سوی دیگر امکانات، سرمایه گذاری انجام شده، ابنیه و تاسیسات احداث شده آن زمان با هزینههای اندک اساسا با هزینه های زیاد کنونی؛ قابلیت ایجاد برای احداث مجدد چنین واحدی به راحتی وجود ندارد لذا عزم و اراده سهامداران این شرکت فقط باید سرپا نگه داشتن و افزایش تولید کارخانه باشد.
Saturday, 16 November , 2024