به گزارش صفیر گیلان، اسماعیل نجار در حاشیه حضور در جلسه ستاد مدیریت بحران استان گیلان که در فرمانداری لنگرود برگزار شد، به خبرنگاران گفت: برای هر واحد مسکونی روستایی که نیازمند بازسازی باشد، ۲۰۰ میلیون ریال تسهیلات با کارمزد چهار درصد، ۵۰ میلیون ریال بلاعوض و ۲۰ میلیون ریال هم بصورت معیشتی پرداخت […]

 

به گزارش صفیر گیلان، اسماعیل نجار در حاشیه حضور در جلسه ستاد مدیریت بحران استان گیلان که در فرمانداری لنگرود برگزار شد، به خبرنگاران گفت: برای هر واحد مسکونی روستایی که نیازمند بازسازی باشد، ۲۰۰ میلیون ریال تسهیلات با کارمزد چهار درصد، ۵۰ میلیون ریال بلاعوض و ۲۰ میلیون ریال هم بصورت معیشتی پرداخت می شود.

وی ادامه داد: برای واحدهای شهری نیز ۳۰۰ میلیون ریال تسهیلات با کارمزد پنج درصد، ۶۰ میلیون ریال به صورت کمک بلاعوض و ۲۰ میلیون ریال هم بصورت معیشتی پرداخت می شود.

به گفته نجار، از امروز بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با تجربه ای که دارد، آماده است این تسهیلات را از محل اعتبارات تسهیلات ۲۰۰ هزار واحد مسکونی در سال آغاز کند و کمک های بلاعوض هم از حساب ۱۰۰ امام(ره) پرداخت می شود.

معاون وزیر کشور تصریح کرد: به دنبال بارش شدید باران در گیلان، استاندار، نمایندگان، فرمانداران و همه دستگاه های اجرایی و انتظامی به کمک مردم شتافتند و با مشارکتی که صورت گرفت، خسارت های این بارندگی شدید به حداقل ممکن رسید و خوشبختانه بجز یک مورد خسارت جانی در لنگرود که آن هم به دلیل برق گرفتگی بوده، خسارت جانی دیگری وجود نداشت.

وی عنوان کرد: به دنبال هر حادثه پس از امداد و نجات و اسکان موقت و تهیه آذوقه، بازسازی آغاز می شود و با برآوردی که در زمینه های مختلف مسکن روستایی، شهری، تاسیسات شهری و زیرساخت ها خواهد شد، این بازسازی ها صورت می گیرد.

نجار با اشاره به در پیش بودن فصل سرما، بر لزوم مشارکت و همکاری همه جانبه مردم و نیز برآورد سریع خسارت های وارده از سوی مسئولان استان تاکید و اضافه کرد: با اعلام میزان خسارت های وارده و مطرح کردن آن در هیات دولت، با توجه به همتی که مجموعه دولت دارد، می توان با سرعت بیشتری برای رفع مشکل اقدام کرد.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور همچنین با تاکید بر ضرورت انجام مطالعه ای جامع درباره خسارت هایی که بر اثر سیلاب ها هر ساله به شمال کشور وارد می شود، گفت: هر سال در استان های شمالی بویژه گیلان با توجه به نزدیکی به دریا، بارندگی ها و خسارت هایی ایجاد می شود که در جلسه امروز ستاد بحران گیلان، انجام مطالعه ای جامع از سواحل دریا و رودخانه ها پیشنهاد شد.

به گفته نجار، این مطالعه برای جمع آوری آب های سطحی با توجه به حجم این آب ها و جلوگیری از خسارت آنها حائز اهمیت است./ایسنا