اختصاصی/صفیر گیلان؛سید محسن موسوی ظهر امروزدر جلسه کارگروه اجتماعی و فرهنگی، سلامت زنان و خانواده در فرمانداری شفت با تاکید بر اینکه باید آسیبهای اجتماعی شهرستان بارویکرد علمی مورد مطالعه و بررسی قرار گیرد، گفت:اجرا وانجام تصمیمات شورای اجتماعی شهرستان شفت تابع دستورالعملهای صادره از سوی وزارت کشور است موسوی با اشاره به اینکه ما […]
اختصاصی/صفیر گیلان؛سید محسن موسوی ظهر امروزدر جلسه کارگروه اجتماعی و فرهنگی، سلامت زنان و خانواده در فرمانداری شفت با تاکید بر اینکه باید آسیبهای اجتماعی شهرستان بارویکرد علمی مورد مطالعه و بررسی قرار گیرد، گفت:اجرا وانجام تصمیمات شورای اجتماعی شهرستان شفت تابع دستورالعملهای صادره از سوی وزارت کشور است
موسوی با اشاره به اینکه ما نباید به دور از این دستور العمل کاری انجام و تنها می توان با ارائه برنامه و ابلاغ به استان و شورای اجتماعی مصوبه آن را بگیریم گفت: آسیب هایی مانند طلاق،کودکان کار ،اعتیاد،فقر،خشونت و غیر… از جمله اسیبی هستند که باید با تحقیق و پژوهش وارائه طرح بررسی و مصوباتی جدید برای حل آنها پیشنهاد شود.
فرماندار شفت به اجرای تاکیدی استان برای حل موضلات اجتماعی جامعه هدف اشاره و افزود:این مصوبات در سه بخش شامل اجرای پروتکل مداخله روانی در مقابله با کرونا توسط بهزیستی و دوم اجرای برنامه روانی مشاوره برای جمعیت پیر و سالمند و سوم اجرای برنامه در راستای افزایش نشاط اجتماعی می باشد.
فرماندار شفت به فرایند شیوع کرونا وتغییر سبک زندگی اجتماعی اشاره و افزود: تنگناهای اقتصادی ، مشاغل ،افسردگی،حراس و احساس ناتوانی از جمله مواردی است که به جامعه هدف ما که جمعیت ۵۵ هزار نفری ما هستند آسیب زد و من باید برای این آسیب چاره اندیشی داشته باشم..
نماینده دولت تدبیر و امید در شهرستان شفت با اشاره به اینکه امروز اعتماد مردم به مسئولان و رسانه ها کم شده و این طبعات زیادی دارد گفت: اگر این بی اعتمادی حاصل از دست دادن سرمایههای اجتماعی که همان مردم هستند باشد به یک باخت مطلق خواهیم رسید.
فرماندار شفت تصریح کرد؛مردم امروز در دو راهی مانده اند اینکه اگر خانه بمانند یا بیرون بروند که اگر در خانه بمانیم معیشت از دست واگر بیرون برویم سلامت را از دست و این یاس نگرانی و بی انگیزگی را ایجاد و ما باید برنامه نشاط آفرین را در جامعه افزایش دهیم.
بازگشت ۱۲ درصد زندانیان آزاد شده بعد از یکسال به زندان
جوادی دادستان شهرستان شفت در کارگروه زنان و خانواده ضمن تشکر از برگزاری این جلسه گفت: قوه قضاییه هم علاوه بر کارهای جانبی ستاد پیشگیری را دارد.
وی به آسیبهایی چون فقر ، تورم ، بیکاری ، فضای مجازی و طلاق و … اشاره و اظهار کرد؛ما به راحتی در مورد این آسیب حرف می زنیم و بگو ومگو می گوینم ولی نمی دانیم برای جبران آنها ساعتها حرف و کار نیاز است.
دادستان شهرستان شفت منشا بیشتر جرائم را فضای مجازی خواند و گفت:سرقت ،اختلافات ملی ،بیکاری،طلاق و … از جمله مواردی ست که امروز انرژی دستگاه قضا می گیرد.
وی خواستار شد تا امروز نهادها و ارگانها در حوزه خود کمک کنند تا ما شاهد پرونده های انباشته شد در دادگستری ها وشعبه های قضایی نباشیم گفت: ۱۲ درصد زندانیان بعد خروج از زندان و آزاد شدن بعد یکسال به زندان بر گشت و ۴۸ درصد زندانیان بعد ۵ سال آزاد شدن به زندان بر می گردند و این یعنی ما و جامعه ما و مدیران ما عملکرد خوبی نداشتیم.
وی بیکاری را مهمترین عامل آسیب اجتماعی و به تبعه آن سرقت و زندان و … خواند و گفت:خواهش گزارش عملی از مصوبات جلسات تنظیم و طرح و ایده ها را مطالعه و راهکار رائه دهیم.
تنظیم/زلیخا صفری
Thursday, 28 November , 2024