با حضور دکتر زارعیان معاونت تجاری و امور مشتریان شرکت مخابرات ایران

جانشین مدیریت مخابرات منطقه گیلان منصوب شد

  پرینت
جانشین مدیریت مخابرات منطقه گیلان منصوب شد
شناسه خبر : 54275 | تاریخ انتشار : 05 بهمن 1400 - 16:25 | 294 بازدید | تعداد دیدگاه : ۰ | ارسال توسط :

صفیر گیلان؛آئین تودیع و معارفه جانشین مدیریت مخابرات منطقه گیلان برگزار شد

به گزارش  پایگاه صفیر گیلان ، دکتر زارعیان معاونت تجاری و امور مشتریان شرکت مخابرات ایران پیش از ظهر امروز در آئین معارفه یداله حسنی مریان و تودیع و تکریم علیرضا پارسائی به‌عنوان جانشین مدیریت مخابرات منطقه گیلان اظهار کرد: شرکت مخابرات ایران به دلیل ماهیت و ویژگی شاخصی که دارد از جمله تاثیر گذارترین شرکتهای کشور در شرایط بحرانی کرونا عمل کرد و همانند سایر شرکتهای بزرگ دنیا در این شرایط نیز آسیب هایی به خود دید که قطعاً با پشتکار و همکاری همه جانبه میتوان آینده ی روشنی را رقم زد.

وی در ادامه افزود: شرکت مخابرات ایران با دارا بودن گسترده‌ترین شبکه ارتباطی، همواره در زمینه خدمت رسانی و توسعه در کشور ، پیش رو بوده است .

دکتر زارعیان خاطرنشان کرد: جا دارد از زحمات مهندس پارسائی که مسئولیت مخابرات منطقه گیلان را بر عهده داشته است تشکر کنم و برای ایشان در هر موقعیتی آرزوی توفیق و سلامتی دارم و از امروز به بعد که برادر دیگری عهده دار مدیریت مخابرات استان شده است، آرزوی موفقیت در خدمت به مردم شریف و نجیب استان گیلان را از خدای بزرگ مسئلت دارم.

برچسب ها
نوشته های مشابه
ارتش جمهوری اسلامی عزیز در چشم ملت ایران و سرآمد ارتش های جهان
خدمات علوم آزمایشگاهی ، پایه تشخیص و آغاز درمان است
سردرگمی روستاییان ناشی از دخالت ۲۵ نهاد دولتی در امورات روستا
سرشماری نفوس و مسکن در کشور جامع و کامل نیست/تخصیص منابع محدود به بنیاد مسکن برای آبادانی روستاها
اهدای همزمان سه هزار و ۷۷۳ برگ سند به روستائیان گیلان
یک واحد مسکن روستایی در بیالوای شفت به بهره برداری رسید.
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

شما باید وارد سایت شوید تا بتوانید نظر دهید.