همزمان با چهارمین روز از دهه فجر و با حضور فرماندار شهرستان شفت چهار طرح عام‌المنفعه در شهرستان شفت به مناسبت دهه فجر افتتاح و به بهره‌برداری رسید

به گزارش پایگاه خبری صفیر گیلان از شفت ؛همزمان با چهارمین روز از دهه مبارک فجر، ۴ طرح عام‌المنفعه با اعتبار بیش از ۵ میلیارد تومان در بخش مرکزی شهرستان شفت با هدف بهبود زیرساخت‌ها و ارتقاء کیفیت زندگی ساکنان این منطقه افتتاح و به بهره‌برداری رسیدند.

از جمله این طرح‌ها می‌توان به افتتاح کارگاه خیاطی و آموزشی در مدرسه شهید گمنام اشاره کرد که به منظور آموزش مهارت‌های حرفه‌ای به دانش‌آموزان راه‌اندازی شده است.

همچنین، آسفالت معابر روستای خرطوم به طول ۱.۵ کیلومتر و با اعتبار ۲.۵ میلیارد تومان به بهره‌برداری رسید که به تسهیل رفت و آمد و بهبود شرایط زندگی روستاییان کمک خواهد کرد.

دو واحد خانه بهزیستی و کمیته امداد نیز به ارزش ریالی یک میلیارد تومان افتتاح شدند که به ارائه خدمات بهتر به نیازمندان و حمایت از اقشار آسیب‌پذیر کمک می‌کند.

در پایان این مراسم، به مناسبت ولادت حضرت عباس (ع)، مسئولان شفت با چهار تن از جانبازان سرافراز شهرستان شفت دیدار و از ایثارگری‌های آن‌ها تقدیر به عمل آمد.

  • نویسنده : تنظیم؛زلیخا صفری