مدیرکل تامین اجتماعی استان گیلان:

سطح اشتغال بیمه اجباری کارفرما در گیلان بسیار پایین است | حدود ۱۶ هزار پرونده انتقالی داشتیم

  پرینت
سطح اشتغال بیمه اجباری کارفرما در گیلان بسیار پایین است | حدود ۱۶ هزار پرونده انتقالی داشتیم
شناسه خبر : 65915 | تاریخ انتشار : 24 دی 1401 - 10:44 | 243 بازدید | تعداد دیدگاه : ۰ | ارسال توسط :

سطح اشتغال بیمه اجباری کارفرما در گیلان بسیار پایین است | حدود ۱۶ هزار پرونده انتقالی داشتیم

مدیرکل تامین اجتماعی استان گیلان با بیان اینکه چالش‌های این سازمان در مقایسه با کشور بسیار زیاد است عنوان کرد: مهمترین چالش تامین اجتماعی در استان گیلان ضریب پشتیبانی پایین است به طوریکه در دهه ۶۰ به ازای هر ۱۵ بیمه شده یک مستمری بگیر داشتیم اما این میزان هم اینک به زیر سه درصد رسیده یعنی به ازای هر بازنشسته ۲.۹ دهم بیمه پرداز در استان گیلان داریم و این یک زنگ خطر بزرگ محسوب می‌شود.

حسین نژاد تصریح کرد: تامین اجتماعی گیلان امسال فقط حدود ۱۶ هزار پرونده انتقالی داشت این به خاطر آن است که بسیاری از افراد از گیلان برای کار مهاجرت کرده و سپس مجددا در زمان بازنشستگی به استان خود مراجعت می‌کنند.

وی اذعان کرد: سطح اشتغال در استان گیلان که دارای بیمه اجباری کارفرما هستند بسیار پایین است و با ظرفیت بسیار کمی در حال کار در شهرک‌های صنعتی هستند بنابراین این عامل هم باعث می‌شود تا ضریب پشتیبانی در گیلان کاهش پیدا کند.

مدیرکل تامین اجتماعی استان گیلان تعداد مستمری بگیران استان را ۱۷۳ هزار نفر اعلام کرد و اظهار داشت: امیدواریم مطالبات تامین اجتماعی توسط دولت پرداخت شود زیرا با پرداخت این مطالبات تامین اجتماعی می‌تواند مشکلات خود را حل و فصل کند.

حسین نژاد در مورد پوشش بیمه‌ای بانوان خانه‌دار هم خاطرنشان کرد: با اقدامات به عمل آمده زنان خانه‌دار از سن ۱۸ سال تا ۵۰ سال می‌توانند با کمترین پرداختی و با سه نرخ ۱۲ درصد، ۱۴ درصد و ۲۶ درصد بیمه شده و به ازای سرانه پرداختی از حقوق تامین اجتماعی و درمانی بهره‌مند شوند.

برچسب ها
نوشته های مشابه
جشنواره ملی فیلم کوتاه رشت می تواند به عنوان برند رشت معرفی شود
اجرای ویژه برنامه به مناسبت هفته کار و کارگر در شهرستان فومن
تولید نیروگاههای حرارتی مقیاس کوچک ۵۰۰ مگاوات افزایش یافت
برق چاه‌های کشاورزی در چارچوب پروانه بهره‌برداری آب به طور کامل تامین می‌شود
کارفرمایان و مدیران واحدهای تولیدی نباید به کارگران نگاه ابزاری داشته باشند
وجود دختران خانه شایگان مایه خیر و برکت برای رشت است/مرحوم میناسیان و شایگان در عمل درس انسانیت دادند
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

شما باید وارد سایت شوید تا بتوانید نظر دهید.