با احکام جداگانه شهردار رشت؛

سه انتصاب در شهرداری رشت؛ از مدیریت حوزه تا سازمان سیما و منظر

  پرینت
سه انتصاب در شهرداری رشت؛ از مدیریت حوزه تا سازمان سیما و منظر
شناسه خبر : 74516 | تاریخ انتشار : 09 آبان 1402 - 10:38 | 285 بازدید | تعداد دیدگاه : ۰ | ارسال توسط :

شهردار رشت طی احکام جداگانه ای مدیر حوزه، رئیس سازمان سیما، منظر و فضای سبز و مدیر منابع انسانی شهرداری را منصوب کرد.

به گزارش پایگاه خبری صفیر گیلان؛ طی حکمی از سوی شهردار رشت علیرضا قانع مدیر منابع انسانی و رئیس اسبق سازمان فرهنگی – ورزشی شهرداری به عنوان مدیر حوزه شهردار رشت منصوب و جایگزین علیرضا حسینی در این سمت شد.

علیرضا حسنی مدیر باسابقه شهرداری رشت نیز که سابقه حضور در مدیریت ارتباطات شهرداری، مدیریت حوزه شهردار، ریاست سازمان فرهنگی – ورزشی و سازمان مشاغل شهری را در کارنامه دارد به عنوان سرپرست سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری رشت منصوب و جایگزین سیدپیام جعفری نیا در این سمت شد.

همچنین شهردار رشت طی حکمی میثم حبیبی مسئول امور ایثارگران شهرداری رشت را به عنوان مدیر منابع انسانی شهرداری رشت منصوب کرد تا جایگزین علیرضا قانع در این سمت شود.

برچسب ها
نوشته های مشابه
بارش‌های متنوع باران و برف از جلگه‌ تا ارتفاعات
«نمایشگاه اسوه» نقطه تبلور استعدادهای جوانان در محلات
آرامش بازار نانوایی‌ها با تأمین به‌موقع و کافی آرد
سونامی خاموش تأمین اجتماعی گیلان
تغییر مسیر راه‌آهن رشت ـ آستارا نباید به اراضی کشاورزی آسیب بزند
جشنواره گل غافلگیرکننده فجر سپاسی در خانه ملوان/ شکار بی‌رحمانه قو برای فرار از بحران
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

شما باید وارد سایت شوید تا بتوانید نظر دهید.