مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: در سال جاری ۷۷۹,۲ تن گیاه آلوئه ورا در استان تولید شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی صفیرگیلان؛ مهندس پارسافر  با بیان اینکه امسال ۷۷۹,۲ تن گیاه آلوئه ورا به ارزش ۱۵ میلیارد ریال تولید شده افزود: سطح زیر کشت این محصول در استان بالغ بر ۶ هکتار با ۷۹ بهره بردار است.

وی با اشاره به اینکه بیشترین سطح کشت متعلق به شهرستان فومن با ۲,۵ هکتار است ادامه داد: شهرستان های آستارا، املش، تالش، رشت، رضوانشهر، صومعه سرا، فومن، ماسال از دیگر شهرستان های تولید کننده می باشد.

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی گیلان با اشاره به اینکه پرورش گیاه آلوئه ورا میتواند باعث بالا رفتن نرخ اشتغال و افزایش درآمد هم به عنوان شغل اصلی و هم جانبی باشد اظهار داشت: با توجه به اهمیت گیاه آلوئه ورا و استفاده روز افزون آن در صنایع بهداشتی- درمانی و خوراکی کشت این گیاه در مناطق مستعد و در شرایط گلخانه ای در استان توسعه یافته و نیاز کشور به آن برطرف ساخته و فرصت های جدید در تولید این محصول به عنوان یک تولید اقتصادی در کشور تاثیر گذار است.

تولید بیش از ۴هزار تُن قارچ خوراکی در گیلان

مدیر امور باغبانی جهاد کشاورزی در بخشی دیگر از گفتگوی خبری اظهار کرد؛ از ابتدای امسال تا کنون ۴هزار و ۴۰۰تُن قارچ به ارزش ۱۱۸میلیارد و ۸۰۰مییلیون تومان تولید شده است.

پارسافر با اشاره به اینکه گیلان ۱۱واحد صنعتی و ۱۳۰گلخانه سنتی تولید قارچ خوراکی دارد افزود: قارچ های تولید شده ی کشاورزان گیلانی علاوه بر تامین نیاز داخل استان به استانهای همجوار هم ارسال می شود.

۵۰۰نفر در گیلان به تولید قارچ خوراکی مشغولند.

قارچ تولید شده در گیلان به استانهای همجوار نیز صادر می شود.