طوفان و تند باد شدید به شبکه برق ۱۲شهر و روستا‌های گیلان خسارت وارد کرد

  پرینت
طوفان و تند باد شدید به شبکه برق ۱۲شهر و روستا‌های گیلان خسارت وارد کرد
شناسه خبر : 42147 | تاریخ انتشار : 29 دی 1399 - 13:49 | 18252 بازدید | تعداد دیدگاه : ۰ | ارسال توسط :

در پی وقوع طوفان و وزش تند باد در سراسر استان به شبکه برق مناطقی از شهرهای رشت، لنگرود، توتکابن، کلاچای، رودسر، رحیم آباد، تالش، کرگانرود، اسالم، املش، فومن و سنگر آسیب وارد شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی صفیر گیلان؛کریم رحمتی معاون بهره برداری و دیسپاچینگ عنوان کرد: طوفان و باد شدید که از عصر پنجشنبه در استان آغاز شد باعث شکستگی ۲۴ پایه فشار ضعیف و ۱۲ پایه خطوط ۲۰ کیلوولت شد.

معاون بهره برداری و دیسپاچینگ شرکت توزیع برق گیلان عنوان کرد: طوفان و باد شدید در گیلان باعث شکستگی ۲۴ پایه فشار ضعیف و ۱۲ پایه خطوط ۲۰ کیلوولت شد. وی میزان حجم ریالی خسارات وارد شده به شرکت را جمعا به مبلغ دومیلیارد هفتصد میلیون ریال (۲۷۰ میلیون تومان) اعلام کرد و ادامه داد، پس از وقوع این تند باد و طوفان شدید بلافاصله عملیات اصلاح، ترمیم و رفع ناپایداری شبکه‌ها و تاسیسات آسیب دیده آغاز و با اقدامات و عملیات ضربتی، از طولانی شدن قطع برق شهروندان و مشترکین جلوگیری شد.

کریم رحمتی در ادامه افزود: جهت رفع ناپایداری و اصلاح شبکه‌های برق آسیب دیده بیش از۱۰۰ اکیپ عملیاتی شرکت توزیع برق و گروه‌های پیمانکاری از مناطق مختلف استان از عصر پنج شنبه ۲۵ دی ماه سال جاری تاکنون مشغول به خدمت‌رسانی بوده و تمامی شبکه‌های آسیب دیده بازسازی و مناطق خسارت دیده برقدار شدند.

رحمتی اظهار داشت: با توجه به اجرای دو طرح بزرگ تاب آوری و تعویض سیمهای فرسوده با کابل خودنگهدار از ابتدای سال در شرکت، نقاط قابل بهبود و آسیب‌پذیر شناسایی، تا در مواقع بحرانی کمترین میزان ناپایداری متوجه ذینفعان شود که این تلاش‌ها در جهت تامین برق پایدارو رفاه و آسایش مشترکین است.

رحمتی در انت‌ها ضمن تشکر از صبر و شکیبایی مشترکین، گفت: یکی از راههای بسیار آسان و سریع ارتباط مشترکین با شرکت توزیع برق در زمان بحران، بهره مندی از سامانه جامع برق ایران (اپلیکیشن برق من) می‌باشد که مشترکین میتوانند از طریق سایت شرکت توزیع یا کافه بازار آن را دانلود و نصب نمایند.

برچسب ها
نوشته های مشابه
سکوت بی معنا در تعطیلی انجمن خوشنویسان اداره ارشاد اسلامی کلان شهر رشت؟!
افتتاح مسیر رفت تقاطع غیر همسطح امام حسین (ع) با هزینه ۱۱۵ میلیارد تومان
آغاز عملیات اجرایی پروژه‌های آسفالت راه‌های روستایی در گیلان
افتتاح طرح های سرمایه‌گذاری و زیرساختی در منطقه آزاد انزلی با سرمایه گذاری ۷۵۰ میلیارد تومانی داخلی و ۳.۵ میلیون دلاری سرمایه گذار خارجی
اعزام کاروان ۱۲۵۰ نفری از آستانه اشرفیه تا محل کنگره ملی ۸۰۰۰ شهید استان گیلان
فرمانداری ها وعدم وجود معاونت فرهنگی
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

شما باید وارد سایت شوید تا بتوانید نظر دهید.