اینجا شعری «ایران مقتدر، ملت پیروز»از جنس پایداری بلند با هم صدایی مردم و مسئولان بلند و بلند ترمی شد؛ خیابان امام فومن که زیر بارش تند باران، به جای خلوت شدن، با نسل دهه ۵۰ تا دهه نودی رنگارنگ شده و در نگاه اول، جمعیت شبیه یک طوماری امضا شده رنگ به رنگ به نظر میرسید که زیر سقف خاکستری آسمان، به سوی میدانی مشترک در حرکت بود.

نسل های مختلف انقلاب ایستاده در باران در میانه شلوغی، چهرههای کوچک کودکانه و چهرهای پیر مردان بیشتر خودنمایی میکردند، دو دختربچه با بارانی صورتی که پرچم ایران را محکم در دست گرفته بودند و بر کف دتستشان نوشته بودند لبیک یا خامنه ای و روی سینه اش هک شده “رهبر من نور چشم من است “ و این کلمه با تبش قلب کوچکشان بالا و پایین می رفت و این تبش هنوز تحلیلهای سیاسی را نمی دانست.

امروز فومنی ها که فراتر از سالهای گذشته برای آرمانهای انقلاب به میدان شهر امده بودند زیر باران ایستادند و یک پیام را از لنز دوربین رسانه ها به جهان مخابره نمودند ، و آن درس «وفاداری» بود که ازکف خیابانهای خیس شهر مجسمه ها روی آنتن ها رفت و من با سالها تجربه حضور در چنین روزی امروز را با شکوه تر از همیشه روایت می کنم .

پرچمهایی که روی دوش پیران حاضر در این شکوه حضور سنگین نشدند باران پرچمها را خیس و سنگین کرده بود، اما بازوان دختران و پسران و پیر مردان و زنان ، قدرتمندتر از آن بود که این سنگینی را حس کند، امروز مردم شهر گویی غسلِ دوبارهای برای استقلال و آزادی زمزمه کردند
بیستودوم بهمن، سند افتخار ملت ایران است و بر این اساس مردم همیشه در صحنه جمهوری اسلامی ایران با برگزاری راهپیمایی، نماد دیگری از اتحاد در دفاع از ارزشها و آرمانهای انقلاب اسلامی را به نمایش می گذارند.

راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال در فومن، فقط یک مراسم نبود؛ یک تابلوی نقاشی زنده بود، تابلویی که نشان داد پیوند این ملت با ریشههایش، به محکمیِ گام مردان و زنان زحمت کش و به زلالیِ بارانهای شمال است، امروز باران آمد، اما نتوانست ردپای حماسه را پاک کند؛ بلکه آن را در ذهن تاریخ، جاویدان کرد.

امروز دانش آموزان نیز در راهپیمایی یومالله ۲۲ بهمن در کنار سرداران شرکت کرده اند تا وحدت ملی و ولایت مداری را به همه دشمنان و بدخواهان ایران ، دین و انقلاب اعلام کنند.

برپایی غرفه فرهنگی در مسیر راهپیمایی ۲۲ بهمن فومن با محوریت دانش آموزی از سوی، کانون های فرهنگی هیئت خادمین الحسین شهید سردار مجید مرآت مزیین به عکس کودکان شهید، در مسیر راهپیمایی ۲۲ بهمن این شهر برپا شده است خود از جلوه های این حرکت بود.
Wednesday, 11 February , 2026