پایگاه اینترنتی شبکه «المیادین» طی گزارشی درباره اجتماعات و راهپیماهایی سراسر ایران در محکومیت اغتشاشات نوشت که این آشوبها «جنگ در سایه» علیه ایران بود اما خروش انقلابی مردم ایران طرحهای آمریکا و رژیم صهیونیستی را به شکست کشاند.
صفیر گیلان؛ پایگاه اینترنتی شبکه لبنانی «المیادین» طی گزارشی به تحلیل ابعاد و آثار اجتماعات و راهپیماییهای سراسر ایران در محکومیت اغتشاشات پرداخت و این آشوبها را «جنگ در سایه» علیه ایران توصیف کرد که با فریادهای «مرگ بر اسرائیل» و «مرگ بر آمریکا» مردم ایران به شکست انجامید.
در ادامه مشروح این گزارش را میخوانیم:
رژیم صهیونیستی از طریق سرویسهای اطلاعاتی خود و در شبکه های اجتماعی سعی داشت تا از اغتشاشگران در ایران حمایت کند، اما تلاش هایش در نتیجه توانایی مقامات تهران در مهار وضعیت امنیتی، سیاسی و اجتماعی ناکام ماند. اختلافات داخلی ایران همیشه برای اسرائیلیها پیشامدی مهم بوده است که از طریق آن سعی میکردند یا از طریق نیروهای اطلاعاتی خود در میدانهاب درگیری و یا از طریق رسانههای اجتماعی، بخشی از مردم را علیه کل نظام تحت تأثیر قرار دهند.
تلآویو: شرط روی آشوب و حمایت مسلحانه
همانطور که رسانههای اسرائیلی که اذعان داشتند و گزارش دادند واشنگتن و تل آویو نتوانستند به اهداف خود از تظاهرات اخیر برسند و مانند همیشه تلاشهای آنها «در نتیجه قدرت مقامات تهران در مهار رخدادهای امنیتی، سیاسی و وضعیت اجتماعی به سرعت شکست خورد». امروز با ماجرای درگذشت مهسا امینی و ناآرامیهای همراه با آن، بار دیگر صحبتها به نقش تلآویو در دامن زدن به اوضاع و برانگیختن ناآرامیهایی که در حد حمله به اماکن مذهبی و بهداشتی و مراکز نظامی بود، به محافل بازگشته است.
نقش رژیم صهیونیستی در این اغتشاشات را که بر اساس اظهارات قبلی مقامات رژیم صهیونیستی، در میدان درگیری و از طریق حزب کومله که امروز اعضای آن دستگیر شدند، مشخص میشود؛ وزارت اطلاعات ایران نیز به نوبه خود تأیید کرد که آنها برای ایجاد شورش آموزش دیدهاند. بر اساس اعلام نیروهای امنیتی عمومی در ایران، حمله اغتشاشگران به نیروهای پلیس و امنیتی منجر به زخمی شدن ۷۶ تن و آسیب دیدن شمار دیگری از مردم بیگناه شده است.
سپاه پاسداران؛ پاسخ به جا و قدرتمند به تجزیهطلبان
همزمان با اعلام خبر دستگیری اعضای حزب «کومله»، سپاه پاسداران جمهوری اسلامی ایران موج جدیدی از بمباران شدید علیه مقر تروریستهای تجزیهطلب در کردستان عراق را آغاز کرد. این بمباران شب گذشته پس از آن آغاز شد که نیروهای امنیتی متوجه شدند چند گروه در صدد وارد کردن سلاح به شهرهای مرزی و ایجاد شورش در ایران هستند.
«جنگهای سایه» بین ایران و رژیم صهیونیستی هر از چند گاهی تشدید میشود. دو ماه پیش، «اسماعیل خطیب» وزیر اطلاعات ایران بدون افشای جزئیاتی، اعلام کرد که وزارت متبوعش در ماههای اخیر موفق به انجام «عملیات موفقیتآمیز» علیه «اسرائیل» شده است؛ وی آن را «نشان قدرت امنیتی جمهوری اسلامی ایران» توصیف کرد. سپس همین وزارتخانه در بیانیهای اعلام کرد که «عناصر» دستگیر شده از اعضای حزب اپوزیسیون کردی «کومله» که در ایران در زمره «سازمانهای تروریستی» طبقهبندی میشود، هستند و گفته بود «موساد اسرائیل این گروه را برای انجام عملیات در ایران به کار گرفته بود».
شکست همیشگی «جنگ در سایه» علیه ایران
بر اساس اطلاعیه وزارت اطلاعات، اعضای این شبکه با هدف انجام اقدامات خرابکارانه در برخی نقاط حساس و اهداف از پیش تعیین شده، از «آخرین تجهیزات عملیاتی و ارتباطی و قویترین مواد منفجره»، با هدف انجام اقدامات تخریبی در برخی مراکز مهم و اهداف از پیش مشخصشده. استفاده میکردند. اما امروز پس از بازتابهای ماجرای امینی و حوادث بعد از آن در شهرهای مختلف ایران، تمامی آشوبها و اغتشاشات در اکثر نقاط ایران تا ۹۰ درصد کاهش یافته است. مواضع شبهرسمی ایرانیها که محافل اسرائیلی را ناامید کرد، به عنوان یک شرط دائمی برای تغییرات در داخل ایران به شمار میرود که همیشه قدرتمند ظاهر شده است.
واکنشها در تلآویو به صلابت مردم ایران و مواضع حمایتیشان از نظام جمهوری اسلامی متفاوت بود، اما همه آنها به یک جهت سرازیر میشدند: عدم تغییر در داخل ایران. به عنوان مثال «راز زیمت» کارشناس مسائل ایران و پژوهشگر موسسه تحقیقات امنیت ملی اسرائیل، این سوال را مطرح کرد که آیا اعتراضات در ایران منجر به تغییر خواهند شد؟ و او پاسخ میدهد: پاسخ قطعی به این سوال مشکل است، اما برآورد من این است که اولویت، قدرت نظام است.
محافل اسرائیلی-آمریکایی، ناامید از تغییر مسیر ایرانی
«تامار گیندن» کارشناس مسائل ایران از مرکز مطالعاتی «عزری» در دانشگاه حیفا، با او موافق است و میگوید: من ترجیح میدهم مثل همه تحلیلگران بگویم که این اعتراض منجر به تغییر نمیشود. هر بار گفته میشود که این اعتراض است که تغییر را به ارمغان میآورد. امیدوارم نجات از آن حاصل شود، اما نمیتوانم آن را تضمین کنم.
«ایهود یعاری» تحلیلگر مسائل عربی در «شبکه۱۲ اسرائیل» گفت: متاسفانه مقامات ایران موفق شدند پتوی سنگینی بر موج اغتشاشاتی که شهرهای ایران را در بر گرفته بود (به معنی خاموشکردن آنها)، بیاندازند؛ آشوبهایی که شامل حمله به مراکز دولتی بود اما نیروهای بسیجی موفق شدند شرکتکنندگان در این آشوبها را متفرق کنند. آمریکاییها تلاش کردند اینترنت را که توسط مقامات ایرانی در شبکههای اجتماعی بسته شده بود، برای ایجاد اختلال در این کشور باز کنند، اما این هم کمکی نکرد و شاهد کاهش بسیار روشنی در ابعاد و قدرت این تظاهرات و همچنین جنبه خشونتآمیز آنها هستیم».
در زمانی که کارشناسان اسرائیلی «فرصت مانور روی حوادث» در ایران را از دست ندادند تا از آن برای تأمین منافع اسرائیل استفاده کنند، تظاهرکنندگان و حامیلن نظام جمهوری در ایران به خیابان آمدند و شعارهای «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسرائیل» سر دادند. دو شعار که حامیان نظام و نفیکنندگان اغتشاشات به صورت خودجوش سر میدادند، آن هم برای اثبات این که دولت و موجودیت آن هنوز یک جناح هستند، و مردم پشت آنها هستند.
تهران و کل ایران، امروز مثل هر روز…
امروز اجتماع بزرگ مردم تهران در میدان انقلاب همزمان با اجتماعات مشابه در سراسر ایران، پیش از ساعت ۱۶ با حضور مردم شروع شد. مردم تهران با حضور گسترده خود شعارهایی علیه آشوبگران سر دادند و انزجار خود را از اغتشاش و برهم زنندگان امنیت جامعه اعلام کردند. موج حمایتهای مردم ایران از امنیت ملی و اقتدار نظام جمهوری اسلامی ایران ادامه دارد…
- منبع خبر : فارس
Thursday, 28 November , 2024