صفیر گیلان ؛برادران نصیری با تأکید بر لزوم مدیریت مصرف بهینه گاز، افزود: مصرف گاز ۳ماهه نخست سال جاری استان گیلان در مقایسه با حجم مصرف گاز طبیعی در بازه زمانی مشابه سال گذشته که معادل ۱ میلیارد و ۷۹۷ میلیون متر مکعب بوده است حدود ۶ درصد کاهش داشته است

به گزارش صفیر گیلان از رشت، مسعود برادران نصیری، مدیرعامل شرکت گاز استان گیلان امروز، یکشنبه، در جمع اصحاب رسانه از مصرف گاز طبیعی این استان در ۳ماهه نخست سال جاری به‌میزان ۱ میلیارد و ۶۹۲ میلیون مترمکعب خبر داد و در تشریح حجم مصارف بخش‌های مختلف اظهار کرد: ۵۶۰ میلیون مترمکعب از این میزان در بخش خانگی مصرف شده است و حجم مصرف گاز در بخش‌های تجاری، صنعتی و حمل‌ونقل را به‌ترتیب ۵۴٫۲۰۴ و ۴۹ میلیون مترمکعب اعلام کرد. 

وی با بیان اینکه به بخش نیروگاهی در ۳ماهه ابتدایی سال جاری ۸۲۴ میلیون مترمکعب گاز تحویل داده شده است، گفت: این موضوع سبب شده است نیروگاه‌های استان بیشترین سهم مصرف گاز را در بهار امسال به خود اختصاص دهند، همچنین افزایش تحویل گاز به نیروگاه‌های استان در تقویت ظرفیت‌های تولید برق و ایجاد مزیت‌های زیست‌محیطی نقش مهمی ایفا می‌کند.

برادران نصیری با تأکید بر لزوم مدیریت مصرف بهینه گاز، افزود: مصرف گاز ۳ماهه نخست سال جاری استان گیلان در مقایسه با حجم مصرف گاز طبیعی در بازه زمانی مشابه سال گذشته که معادل ۱ میلیارد و ۷۹۷ میلیون متر مکعب بوده است حدود ۶ درصد کاهش داشته است.

مدیرعامل شرکت گاز گیلان با تأکید بر اهمیت تأمین پایدار انرژی برای واحدهای صنعتی و تولیدی در فصل سرد سال، تصریح کرد: شرکت گاز استان از ابتدای امسال با برگزاری جلسات متعدد با صاحبان واحد‌های تولیدی از جمله گلخانه‌داران و مرغداری‌ها و… اطلاع‌رسانی و هماهنگی‌های لازم با واحدهای مذکور به‌منظور پیش‌بینی سوخت جایگزین برای روزهای سرد سال را انجام داده است.

برادران نصیری با اعلام اینکه “شرکت گاز استان همچنین با بهره‌گیری از ظرفیت شرکت‌های کارور، امکان بهینه‌سازی تجهیزات گرمایشی گازسوز مرغداری‌ها و گلخانه‌ها را نیز فراهم کرده است که با اجرایی شدن طرح‌های بهینه‌سازی شاهد تغییر چشمگیر در مدیریت مصرف گاز در بخش‌های تولیدی استان خواهیم بود.”، تصریح کرد: هر میزان در بخش خانگی صرفه‌جویی صورت گیرد، می‌توان حجم بیشتری از انرژی گاز را در اختیار بخش نیروگاهی و صنعت استان قرار داد.

وی بهره‌گیری از ظرفیت شرکت‌های کارور به‌منظور اجرای طرح‌های بهینه‌سازی مصرف را فرصتی طلایی برای استان دانست و گفت: این مهم سبب کاهش هزینه‌ها و موجب پایداری و استمرار جریان گاز استان می‌شود