مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان گیلان مولدسازی اموال و دارایی‌های دولت را هدفی که چند سالی است دنبال می‌شود اعلام کرد و گفت: کاربری اسکله بندر کیاشهر شیلاتی است اما می‌توان نوع و کارکرد آن را تغییر داد از طرفی این ملک هم‌اینک به عنوان یک ملک مازاد برای دولت شناخته می‌شود و دولت نمی‌تواند از این پهنه بهره‌برداری اقتصادی کند.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان گیلان با بیان اینکه حضور شهردار بندر کیاشهر در این شهر را به فال نیک می‌گیریم از تعامل سازنده وی با دستگاه‌های اجرایی و مسئولان رده‌های مختلف استانی و کشوری تشکر کرد و افزود: امیدواریم تمام این اقدامات و تلاش‌ها به نتایج اثربخشی ختم شود و روزهای خوبی را برای بندر کیاشهر به ارمغان بیاورد.

نوروزی از اعضای شورای شهر بندر کیاشهر هم بابت انتخاب مرتضی عاطفی به عنوان شهردار تقدیر کرد و با بیان اینکه این کار در حقیقت یک سرمایه‌گذاری اولیه برای شهر محسوب می‌شود تصریح کرد: بازدید میدانی که امروز از بندر کیاشهر انجام دادیم بسیار برایم قابل توجه بود و بدون شک زمینه‌سازی برای این برنامه به نوع رویکرد و نگاه رو به جلو مجموعه مدیریت شهری بر می‌گردد.

وی یکی از رسالت‌های اداره کل امور اقتصادی و دارایی را حمایت از سرمایه‌گذاری اعلام کرد و ضمن تاکید بر لزوم برگزاری نشست‌های بیشتر بین این دستگاه و شهرداری بندر کیاشهر ابراز داشت: تسهیل‌گری در دریافت عرصه‌ها مأموریت دیگر ما در اداره کل امور اقتصادی و دارایی است و بسیاری از عرصه‌ها و پهنه‌ها در کیاشهر نیز در مالکیت دولت قرار دارد.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان گیلان مولدسازی اموال و دارایی‌های دولت را هدفی که چند سالی است دنبال می‌شود اعلام کرد و گفت: کاربری اسکله بندر کیاشهر شیلاتی است اما می‌توان نوع و کارکرد آن را تغییر داد از طرفی این ملک هم‌اینک به عنوان یک ملک مازاد برای دولت شناخته می‌شود و دولت نمی‌تواند از این پهنه بهره‌برداری اقتصادی کند.

نوروزی اجاره پهنه‌ها و املاک دولتی را یکی از شیوه‌های رایج مولدسازی و انجام کار اقتصادی دانست و ابراز داشت: اگر اسکله شیلاتی بندر کیاشهر و اراضی که در کنار آن تحت مالکیت اداره کل حفاظت محیط زیست است با هم یکپارچه شوند یک فرصت سرمایه‌گذاری بکر برای منطقه ایجاد خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: در صورت ورود سرمایه‌گذار و مهیا بودن طرح سرمایه‌گذاری برای اسکله بندر کیاشهر اداره کل شیلات گیلان می‌تواند همکاری مؤثری در بحث کاربری گردشگری این پهنه داشته باشد ما نیز در مجموعه اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان گیلان مجوزات لازم را از وزارتخانه برای مولدسازی اخذ خواهیم کرد.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان گیلان با بیان اینکه در صورت دریافت مجوزات لازم، شیلات قادر خواهد بود پهنه ذکر شده را به صورت اجاره بلند مدت واگذار کند افزود: درصورت ارائه گزارش توجیحی که ‌بتواند منجر به انتفاع و سودآوری شود تهیه گردد ما نیز از شخص وزیر اقتصاد و امور دارایی مجوزات لازم را اخذ و زمینه را برای ورود سرمایه‌گذار فراهم می‌کنیم.

نوروزی رایزنی با مدیرکل حفاظت محیط زیست گیلان برای واگذاری عرصه‌ای در مجاورت اسکله بندر کیاشهر را هم مورد تاکید قرار داد و اذعان کرد: نه تنها در این حوزه بلکه اداره کل امور اقتصادی و دارایی گیلان برای مولدسازی تمام عرصه‌ها و پهنه‌های دولتی و زمینه‌سازی برای واگذاری مؤثر آن‌ها با هدف سودآوری و انتفاع آمادگی کامل دارد.

وی عنوان کرد: دستگاه‌های دولتی با وجود آنکه علاقمند به بحث مولدسازی عرصه‌ها و پهنه‌ها هستند توان مالی لازم برای تهیه طرح‌های توجیحی و سرمایه‌گذاری را ندارند بنابراین یا شهرداری‌ها یا خود سرمایه‌گذار می‌تواند این طرح‌ها را تدوین نماید و از آن طرف دولت هم پس از بررسی‌های کارشناسی مجوزات لازم برای واگذاری را صادر می‌کند.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان گیلان ادامه داد: شهرداری‌ها با توجه به رسالت و وظیفه‌ای که بر عهده دارند می‌توانند نسبت به شناسایی عرصه‌ها و املاک دولتی که هیچ استفاده‌ای از آن‌ها نمی‌شود اقدام نمایند تا بدین صورت با اجرای طرح‌های مولدسازی و پروژه‌های سرمایه‌گذاری عایدی خوبی هم نصیب خود شهرشود.

نوروزی شهرداری‌ها را کانون جلب و جذب سرمایه‌گذاری خطاب کرد و بیان داشت: اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان گیلان برای دریافت مجوزات سرمایه‌گذاری در کنار شهرداری بندر کیاشهر است و در این راه همکاری‌های لازم را به ویژه در بخش ایجاد فرصت‌های سرمایه‌گذاری جدید انجام خواهد داد.

لازم به ذکر است در پایان این جلسه پیشنهادی نیز در مورد برگزاری جلسه مشترک اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان گیلان، شهرداری بندر کیاشهر، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار و استاندار گیلان برای بررسی طرح‌های سرمایه‌گذاری بندر کیاشهر و لزوم همکاری دستگاه‌های اجرایی توسط مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان گیلان مطرح شد

شهردار بندر کیاشهر در جلسه بررسی فرصت‌های گردشگری بندر کیاشهر؛

آمادگی بندر کیاشهر برای تبدیل به شهر پایلوت بوم‌گردی /  هدف شهرداری و شورا تسهیل‌گری در حوزه گردشگری است.

مرتضی عاطفی شهردار بندر کیاشهر با بیان اینکه بندر کیاشهر برای تبدیل به شهر پایلوت بوم‌گردی استان گیلان آمادگی دارد گفت: نگاه شهرداری و شورای شهر بندر کیاشهر تولی‌گری در حوزه گردشگری نیست بلکه درصدد تسهیل‌گری هستیم.

وی در جلسه‌ای که پس از بازدید مدیران کل اقتصاد و دارایی و شیلات گیلان از فرصت‌های گردشگری بندر کیاشهر با حضور رئیس و اعضای شورای شهر و نمایندگان سایر دستگاه‌های ذیربط برگزار شد اظهار داشت: فرصت‌های سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری شهر بندر کیاشهر بی‌نظیر و در بین شهرهای شمالی کشور منحصر به فرد است.

شهردار بندر کیاشهر برنامه شهرداری و شورای شهر را رونق گردشگری با رویکرد طبیعت‌گردی دانست و گفت: اگر گردشگران با رویکرد بهره‌مندی از مواهب طبیعی و با استفاده از امکاناتی که در طبیعت ایجاد می‌شود در شهر بندر کیاشهر حضور پیدا کنند میزان ماندگاری آن‌ها نیز در این شهر افزایش پیدا می‌کند.

عاطفی با بیان اینکه وجود پهنه‌های آبی، جنگلی و شیلاتی به خوبی امکان رونق طبیعت‌گردی را در شهر بندر کیاشهر فراهم کرده است یادآور شد: تلاش شهرداری بندر کیاشهر و شورای شهر این است که گردشگری متفاوتی را در این شهر تعریف و عملیاتی کنند.

وی همکاری دستگاه‌های اجرایی را از الزامات مهم توسعه گردشگری و طبیعت‌گردی در شهر بندر کیاشهر دانست و اضافه کرد: شهرداری بندر کیاشهر درصدد اجرای راهکارهایی برای افزایش جذب گردشگر و حمایت از سرمایه‌گذاری است اما نگاه ما و شورای شهر تولی‌گری در حوزه گردشگری نیست بلکه درصدد تسهیل‌گری هستیم.

شهردار بندر کیاشهر اذعان کرد: با توجه به نوع فعالیت، بروکراسی رایج و فرآیندهای حاکم بر شهرداری‌ها، حمایت از سرمایه‌گذار در شهرداری بیشتر و بهینه‌تر از سایر دستگاه‌های اجرایی انجام می‌شود و مجموعه مدیریت شهری می‌تواند این فضا و امکان را راحت‌تر در اختیار سرمایه‌گذاران قرار دهد.

عاطفی توسعه گردشگری را سهل‌الوصول‌ترین و بهترین راه برای توسعه شهر بندر کیاشهر خواند و با اشاره به اینکه جاذبه گردشگری به اندازه کافی در این شهر وجود دارد تصریح کرد: شهرداری و شورای شهر بندر کیاشهر برای بهبود وضعیت گردشگری و جذب سرمایه‌گذاران در این حوزه بسیار منسجم و یکدل هستند.

وی ایجاد یک حلقه و زنجیره منسجم از دستگاه‌های اجرایی، شهرداری و شورای شهر برای نیل به اهداف اشاره شده را لازم دانست و خاطرنشان کرد: درآمدزایی پایدار یکی از بهترین نتایج راهبرد رونق گردشگری و جذب سرمایه‌گذاری برای شهرداری بندر کیاشهر محسوب می‌شود.

شهردار بندر کیاشهر بسترسازی برای انعقاد تفاهمنامه چند جانبه بین مجموعه شهرداری بندر کیاشهر با دستگاه‌های ذیربط در حوزه صدور مجوزات را  خواستار شد و گفت: اگر این هدف محقق شود قدم بزرگی در حوزه توسعه گردشگری و سرمایه‌گذاری و رفع موانع حضور سرمایه‌گذار در بندر کیاشهر برداشته خواهد شد.

عاطفی خاطرنشان کرد: امیدواریم با این نگاه مثبتی که بین مسئولان در استان گیلان وجود دارد بتوانیم در کوتاه مدت پروژه‌های گردشگری خوبی را در شهر بندر کیاشهر اجرایی کنیم.

وی در پایان از آمادگی شهر بندر کیاشهر برای تبدیل به شهر پایلوت بوم‌گردی سخن گفت و اظهار داشت: ما صرفا به دنبال بلندمرتبه‌سازی و ایجاد هتل‌های چندین طبقه در شهر بندر کیاشهر نیستیم بلکه نگاهمان این است که با طبیعت‌گردی و تمرکز بر روی مؤلفه توسعه بوم‌گردی می‌توانیم بستر یک گردشگری متفاوت را در منطقه ایجاد کنیم.

رئیس شورای شهر بندر کیاشهر در جلسه بررسی فرصت‌های گردشگری بندر کیاشهر:

شورا و شهرداری بندر کیاشهر درصدد ایفای نقش تسهیل‌گری خود در حوزه گردشگری هستند

حاتم پورباقری رئیس شورای شهر بندر کیاشهر با بیان اینکه در بحث رونق گردشگری و جذب فرصت‌های سرمایه‌گذاری به دنبال نفع شخصی نیستیم گفت: شورا و شهرداری بندر کیاشهر درصددند نقش واسطه‌گری و تسهیل‌گری خود در حوزه گردشگری را ایفا نمایند.

حاتم پورباقری رئیس شورای شهر بندر کیاشهر  در جلسه‌ای که با حضور مدیرکل اقتصاد و دارایی، مدیرکل شیلات، شهردار، اعضای شورای و نمایندگان سایر دستگاه‌ها با هدف بررسی فرصت‌های گردشگری بندر کیاشهر برگزار شد اظهار داشت: شورای شهر و شهرداری بندر کیاشهر درصددند نقش واسطه‌گری و تسهیل‌گری خود در حوزه گردشگری را ایفا نمایند.

رئیس شورای شهر بندر کیاشهر با تاکید بر اینکه در بحث رونق گردشگری و جذب فرصت‌های سرمایه‌گذاری در این بخش، هیچ نفع شخصی برای شورای شهر و شهرداری وجود ندارد افزود: ظرفیت‌های گردشگری بندر کیاشهر بر کسی پوشیده نیست و ما تنها درصدد تقویت و استفاده بهینه از این مواهب به نفع شهر و توسعه اشتغال هستیم.

پورباقری توسعه شهری را از دیگر آثار مثبت تحقق رونق گردشگری در بندر کیاشهر دانست و با اشاره به اینکه برخی از مجموعه‌ها و ظرفیت‌های بندر کیاشهر بلااستفاده مانده‌اند تصریح کرد: پارک ملی به مساحت ۳هزار و ۴۴۰ هکتار یکی از این ظرفیت‌هاست که می‌تواند در بخش گردشگری طبیعت‌گردی مورد استفاده قرار گیرد.

وی با بیان اینکه کیاشهر با تمام مواهبی که دارد ناشناخته مانده است از نبود زیرساخت‌های رفاهی و اقامتی به عنوان یک نقیصه بزرگ در این شهر یاد کرد و افزود: اگر بتوانیم کیاشهر را در سطح کشور بشناسانیم نه تنها حضور گردشگران در این منطقه افزایش پیدا می‌کند بلکه اشتغال هم رونق می‌یابد.

* از تلاش‌های شبانه‌روزی شهردار بندر کیاشهر برای ایجاد فرصت‌های سرمایه‌گذاری تشکر می‌کنم

ابراهیم حقانی نایب رئیس شورای شهر بندر کیاشهر نیز در این جلسه با تاکید بر اینکه شهر بندر کیاشهر تمام ظرفیت‌های لازم برای گردشگری و سرمایه‌گذاری را دارد عنوان کرد: شهرداری بندر کیاشهر قدمت صد ساله دارد و شیلات این شهر نیز از پیشینه‌ای تاریخی برخوردار می‌باشد از سویی وجود نزدیک به ۲۴۳ گونه پرنده از دیگر جذابیت‌های گردشگری بندر کیاشهر به شمار می‌آید.

حقانی با تاکید بر اینکه اعضای شورای شهر بندر کیاشهر به دنبال مطالبات مردم هستند ابراز داشت: شهر بندر کیاشهر در بحث طرح جامع و تفصیلی آسیب‌های زیادی را متحمل شد و مردم به موجب آن به زحمت افتادند اما امیدواریم بتوانیم تمام این مشکلات و موانع را در سایه همکاری دستگاه‌های اجرایی با شورای شهر و شهرداری حل و فصل نماییم.

وی ضمن قدردانی از تلاش‌های شبانه‌روزی و رایزنی‌های گسترده شهردار بندر کیاشهر برای ایجاد فرصت‌های سرمایه‌گذاری و حل و فصل معضلات و چالش‌ها اذعان کرد: شورای شهر بندر کیاشهر شهردار خوب و پای کاری را برای شهر انتخاب کرده است و انتظار داریم دستگاه‌ها هم به شورا و مجموعه مدیریت شهری کمک کنند.

نایب رئیس شورای شهر بندر کیاشهر بیکاری را معضل بزرگ این شهر ذکر کرد و گفت: معتقدیم با رونق گردشگری و حضور مسافر و توریسم فرصت‌های جدید شغلی در بندر کیاشهر ایجاد می‌شود اما متاسفانه در حال حاضر زیرساخت‌های لازم برای تحقق این امر فراهم نیست.

حقانی در پایان حمایت از سرمایه‌گذاران را بهترین راه برای مقابله با چالش بیکاری و رونق گردشگری در شهر بندر کیاشهر عنوان کرد و گفت: از شهردار بندر کیاشهر برای برگزاری چنین جلسه‌ای تشکر و قدردانی می‌کنم و امیدوارم با حمایت دستگاه‌های اجرایی در آینده نزدیک شاهد خروجی‌های مثبت اینگونه جلسات در سطح شهر باشیم.

مدیرکل شیلات گیلان در جلسه بررسی فرصت‌های گردشگری بندر کیاشهر؛

واگذاری مزرعه یکصد هکتاری بندر کیاشهر به بخش خصوصی با حفظ فعالیت‌های شیلاتی

 

عظیم مدبری مدیرکل شیلات گیلان از نظر مثبت سازمان شیلات ایران برای واگذاری مزرعه یکصد هکتاری بندر کیاشهر به بخش خصوصی با حفظ فعالیت‌های شیلاتی خبر داد و گفت: فعالیت‌های شیلاتی در بندر کیاشهر یک مزیت گردشگری محسوب می‌شود.

مدیرکل شیلات گیلان امروز در جلسه بررسی فرصت‌های گردشگری بندر کیاشهر که با حضور مدیرکل اقتصاد و دارایی گیلان، شهردار بندر کیاشهر، اعضای شورا و دیگر دستگاه‌های ذیربط برگزار شد اظهار داشت: شیلات گیلان برای توسعه فعالیت‌های گردشگری در بندر کیاشهر آماده همکاری‌ است.

مدبری در این جلسه با بیان اینکه فعالیت‌های شیلاتی و رودخانه سفیدرود دو مزیت مهم بندر کیاشهر محسوب می‌شوند عنوان کرد: از زمان‌های دور تاکنون اقتصاد این شهر به بحث صید و صیادی و فعالیت‌های شیلاتی گره خورده است.

وی  بندر کیاشهر را جزو مناطقی که برای حوزه شیلات دارای اهمیت فراوانی است خواند و ابراز داشت: رودخانه سفیدرود بعد از رودخانه ولگا روسیه دومین دبی آب را دارد و در بحث بازسازی ذخایر ماهیان دریای خزر از جایگاهی ویژه و منحصر به فرد برخوردار است.

مدبری  سابقه شیلاتی بندر کیاشهر را بیش از ۱۳۰ سال دانست و گفت: در مجموعه اداره کل شیلات گیلان نگاه و رویکرد ما رسیدن و نیل به سمت اهداف شیلاتی است اما باور داریم که فعالیت‌های این بخش به ویژه در بندر کیاشهر خودش یک مزیت گردشگری محسوب می‌شود.

مدیرکل شیلات گیلان با بیان اینکه یکی از زیباترین تجلی‌های طبیعت در حاشیه رودخانه سفیدرود وجود دارد تصریح کرد: زمانی که شیلات برای صید ماهیان مولد از رودخانه سفیدرود فراخوان صادر می‌‌کند مردم خوب بندر کیاشهر فعالانه در این کار مشارکت می‌کنند در حالی‌که اگر شیلات اگر بخواهد به تنهایی چنین کاری را انجام دهد به میلیاردها تومان اعتبار نیاز دارد.

مدبری نهاینه شدن امر مشارکت در تکثیر و بازسازی ذخایر ماهیان دریای خزر در بندر کیاشهر را نشان دهنده غنای فرهنگی مردم این دیار دانست و گفت: رابطه خوبی بین شیلات و بحث‌های گردشگری وجود دارد بر همین اساس توانستیم مجوز واگذاری اسکله بندر کیاشهر را با نگاه گردشگری – شیلاتی اخذ کنیم.

وی با تاکید بر اینکه اداره کل شیلات گیلان مکاتبات لازم را با سازمان شیلات کشور برای اجرای طرح‌های سرمایه‌گذاری و گردشگری در بندر کیاشهر انجام می‌دهد یادآور شد: علاوه بر این‌ها باید یک هماهنگی هم با اداره کل میراث فرهنگی در بحث نحوه پیگیری مجوزات گردشگری در بندر کیاشهر داشته باشیم.

مدیرکل شیلات گیلان اظهار داشت: بر اساس یکسری بحث‌های حاکمیتی تا همین دو ماه قبل سازمان شیلات ایران نسبت به واگذاری مزرعه یکصد هکتاری به بخش خصوصی راغب نبود اما با مکاتباتی که انجام دادیم نظر سازمان به سمت انجام این واگذاری‌ها با حفظ فعالیت‌های شیلاتی متمایل شده است البته تقسیم این پهنه به قطعات کوچک امکان‌پذیر نیست و حتما باید تمامیت آن حفظ شود.

مدبری در پایان به موضوع راه‌اندازی نمایندگی شیلات در بندر کیاشهر اشاره کرد و افزود: ساختمان این اداره تقریبا جانمایی شده و مشخص است و انتظار داریم با انجام یکسری مراحل قانونی تا یکی دو هفته آینده این وعده نیز محقق بشود..