دانشگاه علوم پزشکی گیلان اعلام کرد؛

پلمب ۲ مطب دندانپزشکی قلابی در شهرستان رشت

  پرینت
پلمب ۲ مطب دندانپزشکی قلابی در شهرستان رشت
شناسه خبر : 72561 | تاریخ انتشار : 28 مرداد 1402 - 16:09 | 236 بازدید | تعداد دیدگاه : ۰ | ارسال توسط :

مدیر نظارت و اعتباربخشی دانشگاه علوم پزشکی گیلان از پلمب ۲ مطب دندانپزشکی قلابی و غیر قانونی در شهرستان رشت خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری صفیر گیلان، دکتر سید رشید میرفلاح – مدیر نظارت و اعتباربخشی دانشگاه علوم پزشکی گیلان اظهار داشت: براساس گزارش‌های مردمی، از فعالیت افردی غیردندانپزشک در شهرستان‌ رشت که ۲ مطب دندانپزشکی غیرقانونی دایر و در امور دندانپزشکی مداخله درمانی می‌کردند، بیان کرد: طی بازدید نظارتی توسط کارشناسان نظارت بر درمان دانشگاه  و پلیس اماکن، محل کار این افراد پلمب و پرونده جهت رسیدگی به مراجع قضایی ارسال شد.

دکتر میر فلاح به شهروندان توصیه کرد:فریب تبلیغات غیر واقعی و اغوا کننده در این حوزه ها را نخورند و از مراجعه به افراد بدون دانش و صلاحیت لازم خود داری نمایند.

وی در ادامه تاکید کرد: دانشگاه علوم پزشکی گیلان هیچگونه مماشاتی با افراد متخلف که بدون داشتن مجوز به صورت غیر مجاز در حوزه های دندانپزشکی، پوست و زیبایی و طب سنتی خدمات درمانی ارائه می دهند به طور قاطع برخورد قانونی خواهد کرد.

 

برچسب ها
نوشته های مشابه
تغییر مسیر راه‌آهن رشت ـ آستارا نباید به اراضی کشاورزی آسیب بزند
جشنواره گل غافلگیرکننده فجر سپاسی در خانه ملوان/ شکار بی‌رحمانه قو برای فرار از بحران
برخی افراد با ایجاد هجمه و فشار به تیمم لطمه می‌زنند/ از هواداران واقعی فجر تشکر می‌کنم
تداوم اجرای پروژه های ملی مهاجرت به فیبرنوری با نظارت ویژه مدیر مخابرات گیلان
طرح توسعه فرودگاه بین‌المللی رشت وارد فاز اجرایی توسعه اقتصادی می‌شود
توانمندی بانوان یک شعار نیست
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

شما باید وارد سایت شوید تا بتوانید نظر دهید.