به گزارش صفیر گیلان؛معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی گیلان اظهار کرد: از آغاز طرح سلامت نوروزی تاکنون، طی بازدید بازرسان بهداشتی استان از ۳۹ هزار و ۷۰۴ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی، اماکن و اقامتگاه های بین راهی، افزون بر ۳۶ تن مواد غذایی غیربهداشتی امحا شد. محمد عباسی با […]
محمد عباسی با بیان این که در این مدت ۱۳۱ واحد صنفی متخلف پلمپ و ۴۱۶ واحد نیز به مراکز قضایی معرفی شد، افزود: در ایام تعطیلات نوروز، تشدید نظارت های بهداشتی، دارویی و درمانی در حوزه های مختلف دانشگاه، اعم از بهداشت، درمان، غذا و دارو در دستور کار قرار گرفته است.
وی اظهار کرد: برنامه سلامت نوروزی با اولویت نظارت بر مراکز و اماکن حساس و نظارت بر سامانه های آبرسانی از بیستم اسفندماه گذشته، به منظور کنترل عوامل محیطی و پیشگیری از اپیدمی بیماری های واگیر دار منتقله از عوامل یاد شده به ویژه آب و غذا و کاهش بار بیماری های غیرواگیر با هدف نهایی ارتقای سطح سلامت جامعه به اجرا درآمد.
وی خاطر نشان کرد: این برنامه با حضور فعال بازرسان بهداشت محیط با پوشش ویژه و مجهز به تجهیزات قابل حمل سنجش و نمونه برداری از آب ، مواد غذایی و سطوح از ساعت هشت تا ۲۰ (با توجه به باز و فعال بودن مراکز و اماکن حساس تا ساعت ۲۴) فعال است.
عباسی اضافه کرد: در اجرای برنامه سلامت نوروزی، میانگین تعداد گروه های نظارتی معاونت بهداشتی در روز دو گروه و میانگین تعداد گروه های بازرسی سیار شهرستان های تابعه در روز ۷۰ گروه است، ۱۷ گروه ثابت و ۳۵ گروه بازرسی نیز در روزهای تعطیل در برنامه سلامت نوروزی فعال هستند.
وی بیان داشت: تعداد نیروهای فعال در گروه های بازرسی (شهرستان های تابعه) در طول اجرای برنامه سلامت نوروزی، ۲۰۰ نفر و تعداد پرسنل فعال در گروه های نظارتی (معاونت بهداشتی) در طول اجرای برنامه هشت نفر است.
برنامه نظارتی سلامت نوروزی در استان گیلان تا ۲۰ فروردین ادامه دارد.
Thursday, 28 November , 2024