صفیر گیلان؛مدیرکل بیمه سلامت گیلان گفت: افزون بر یک میلیون و ۳۴۰ هزار نفر معادل ۵۳ درصد از جمعیت استان گیلان تحت پوشش بیمه سلامت می باشند.
وی با بیان اینکه استان گیلان دارای ۲ میلیون و ۵۳۰ هزار نفر جمعیت است ، افزود: از این تعداد بیش از یک میلیون و ۳۴۰ هزار نفر معادل ۵۳ درصد تحت پوشش بیمه سلامت هستندمدیرکل بیمه سلامت استان خاطرنشان کرد:از این تعداد بیمه شده تحت پوشش بیمه سلامت ، بیش از یک میلیون و ۱۴۵ هزار نفر معادل ۸۴ درصد تحت پوشش بیمه رایگان می باشند .
وی با اشاره به جمعیت ۱۴۰ هزارنفری در شهرستان لنگرود تصریح کرد:۶۸ هزار نفر معادل ۵۰ درصد مردم این شهرستان تحت پوشش بیمه سلامت هستند.عاطف راد یادآور شد:از این جمعیت ۶۸ هزار نفری ، ۵۷ هزار نفر معادل ۸۴ درصد در شهرستان لنگرود از خدمات رایگان بیمه سلامت برخوردار می باشند .
مدیرکل بیمه سلامت استان گفت:افراد تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی ، افراد مبتلا به بیماری های صعب العلاج ، پنج دهک پایین درآمدی جامعه در داخل شهرها ، روستائیان ، شهرهای زیر ۲۰ هزارنفرجمعیت (در شهرستان لنگرود شامل کومله ، اطاقور ، شلمان، چاف ) تحت پوشش بیمه رایگان سلامت هستند و برای دهک های درآمدی ۶ تا ۹ هم دولت تخفیف ۵۰ تا ۸۰ درصدی قائل شده است.
وی با بیان اینکه بیمه سلامت جهت ارائه خدمت به بیمه شدگان در کشور با ۵۰ هزار موسسه طرف قرارداد است ، خاطرنشان کرد:در استان گیلان با بیش از ۲ هزار و در شهرستان لنگرود نیز با ۱۰۹ موسسه اعم از مطب های پزشکان متخصص ، عمومی، مراکز تصویربرداری ، فیزیوتراپی ها و ... طرف قرارداد است.
وی ادامه داد:۹۰ درصد هزینه بستری در بیمارستان های دولتی طبق تعرفه دولتی بر عهده بیمه سلامت است .عاطف راد ادامه داد:بیماران خاص شامل تالاسمی ، هموفیلی ، دیالیز ، MS، سرطان ها ، بیماریهای متابولیک و … صد درصد هزینه هایشان در بیمارستان های دولتی از سوی بیمه سلامت پرداخت می شود.
مدیرکل بیمه سلامت استان خاطرنشان کرد:صد درصد هزینه های بستری افراد تحت پوشش کمیته امداد ، بهزیستی و همچنین دهک های اول تا سوم شهری نیز توسط بیمه سلامت پرداخت می شود.
عاطف راد یادآور شد:۳۵ هزار نفر در شهرستان لنگرود در شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر زندگی می کنند که با رعایت سیستم ارجاع در صورت بستری در بیمارستان های دولتی ، صدرصد رایگان است.
وی گفت:درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی و زایمان های طبیعی در بخش دولتی نیز صددرصد رایگان می باشد .عاطف راد گفت:در بخش خدمات سرپایی نیز ۷۰ درصد هزینه خدمات مربوط به داروخانه و آزمایشگاه ها را بیمه سلامت پرداخت می کند ، افراد تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی و همچنین سه دهک اول درآمدی نیز تنها ۱۵ درصد هزینه خدمات بخش سرپایی را پرداخت می کنند.
وی یادآور شد:کدهای خدمتی برای معلولان و توانخواهان تحت پوشش بهزیستی به ۵۹ خدمت افزایش یافته است و ۷۰ درصد تعرفه بخش خصوصی را بیمه سلامت پرداخت می کند.
وی گفت:۷۰ تا ۹۰ درصد هزینه درمان ترک اعتیاد نیز بر عهده بیمه سلامت است .عاطف راد خاطرنشان کرد:خدمات تشخیصی و درمانی به زوج های ناباور تحت پوشش بیمه سلامت ارائه شده که ۹۰ درصد هزینه خدمات تشخیصی و درمانی در بخش دولتی و ۷۰ درصد در بخش خصوصی از سوی بیمه سلامت پرداخت می شود.
دکتر عاطف راد با بیان اینکه هم اکنون تعهد بیمه ای اقلام دارویی به ۳۵۵۰ قلم افزایش یافته است ، تصریح کرد : راه اندازی صندوق بیماران خاص و صعب العلاج از اقدامات موثر بیمه سلامت در ارائه خدمات و تحول بزرگی بوده است ، تا قبل از سال ۱۴۰۱ تنها ۵ بیماری جزء بیماری خاص و صعب العلاج بود ، از آبان ۱۴۰۲ به ۱۰۸ گروه بیماری افزایش یافت و این بیماران از خدمات ویژه ای استفاده می کنند.
وی خاطرنشان کرد: تعداد بیماران خاص با راه اندازی صندوق از ۲۸۰۰ نفر به بیش از ۵۷ هزار نفر در استان رسیده و از خدمات صندوق بیماری های خاص و صعب العلاج استفاده می کنند.
وی بیان کرد:صددرصد داروهای بیماران تالاسمی و هموفیلی رایگان است.
عاطف راد خاطرنشان کرد: طی سال جاری ۲۵۰ میلیارد تومان برای بیماران خاص استان هزینه شده است.
مدیرکل بیمه سلامت تصریح کرد: بیمه شدگان استان می توانند سوالات خود را با شماره ۱۶۶۶ بصورت مستقیم و ۲۴ ساعته با کارشناسان بیمه سلامت مطرح کرده و راهنمایی لازم را دریافت نمایند.
Friday, 10 January , 2025