امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
Wednesday, 22 September , 2021
امروز : چهارشنبه, ۳۱ شهریور , ۱۴۰۰ - 15 صفر 1443
شناسه خبر : 28817
  پرینتخانه » اخبار, فرهنگی و اجتماعی تاریخ انتشار : ۲۸ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۴:۴۳ | 9515 بازدید | ارسال توسط :

بالا بردن کیفیت چای با استفاده از طرح‌های نوین و آبیاری مناسب

به گزارش صفیر گیلان، علی درجانی امروز در بازدید از باغات و کارخانجات چای شهرستانهای غرب گیلان با بیان اینکه اجرای طرح های نوین و آبیاری مناسب باغات چای موجب می شود تا چایکاران محصول چای باکیفیت تری را نیز به دست آورند، افزود: پرداخت تسهیلات مناسب به چایکاران به منظور اجرای طرح های آبیاری مناسب […]

بالا بردن کیفیت چای با استفاده از طرح‌های نوین و آبیاری مناسب

به گزارش صفیر گیلان، علی درجانی امروز در بازدید از باغات و کارخانجات چای شهرستانهای غرب گیلان با بیان اینکه اجرای طرح های نوین و آبیاری مناسب باغات چای موجب می شود تا چایکاران محصول چای باکیفیت تری را نیز به دست آورند، افزود: پرداخت تسهیلات مناسب به چایکاران به منظور اجرای طرح های آبیاری مناسب باغات چای در اولویت و برنامه های جهاد کشاورزی استان گیلان قرار دارد.

وی با اشاره به سیاست های دولت در زمینه حمایت تولید محصول چای داخلی ادامه داد: امیدواریم با توجه به سیاست های حمایتی شاهد تحولات خوبی در بخش کشاورزی باشیم و این روند همچنان ادامه پیدا کند.

درجانی خاطرنشان کرد: در استان‌های گیلان و مازندران ۲۵ تا ۲۸ هزار هکتار باغ چای وجود دارد که ۹۰ درصد این باغ‌ها در گیلان است.

وی تصریح کرد: برداشت برگ سبز چای هر ساله در سه چین بهاره، تابستانه و پاییزه صورت می‌گیرد که چین بهاره از اوایل اردیبهشت ماه، تابستانه از نیمه دوم خردادماه و چین پاییزه در شهریور و مهرماه انجام می‌شود.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد