Saturday, 27 February , 2021
امروز : شنبه, ۹ اسفند , ۱۳۹۹ - 16 رجب 1442
امروز : شنبه, ۹ اسفند , ۱۳۹۹ - 16 رجب 1442
اخبار ویژه »
- ۳۰ شهر استان گیلان مصوبه بافت فرسوده دارند
- نمی توان کشور را بدون بودجه رها کرد
- تشکر و سپاسگذاری از سرهنگ خلبان رحمانی سر استاد خلبان برتر ۲۰۹
- سه هزار بسته معیشتی در محله امامزاده قاسم دولاب رشت توزیع شد
- ۳۰ درصد از محصولات ایران خودرو در سال آینده جدید خواهد بود/ ورود تارا اتوماتیک از تیر ۱۴۰۰
- شرکت انبوهسازان آرش نماد تحقق سیاستهای جهش تولید و اقتصاد مقاومتی با تکیه بر توان داخلی
شناسه خبر : 16864
پرینتخانه » اخبار, فرهنگی و اجتماعی
تاریخ انتشار : ۰۷ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۸:۲۴ | 2240 بازدید | ارسال توسط : صفیر گیلان
پایداری و حفظ مشاغل موجود از سیاست های راهبردی دولت تدبیر و امید/تخصیص ۴۷ میلیارد و ۵۱۷ میلیون تومان تسهیلات اشتغال در شفت
به گزارش صفیر گیلان؛نشست کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری شهرستان شفت صبح امروز با حضور آرش فرزام صفت جانشین معاونت هماهنگی امور اقتصادی ، سید مازیار سیدنژاد مدیرکل امور روستایی و شوراها و سید الهیار مصباحی مدیر کل دفتر جذب و حمایت از سرمایه گذاری استانداری گیلان و همچنین علیرضا شعبان نژاد رییس سازمان جهاد […]
به گزارش صفیر گیلان؛نشست کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری شهرستان شفت صبح امروز با حضور آرش فرزام صفت جانشین معاونت هماهنگی امور اقتصادی ، سید مازیار سیدنژاد مدیرکل امور روستایی و شوراها و سید الهیار مصباحی مدیر کل دفتر جذب و حمایت از سرمایه گذاری استانداری گیلان و همچنین علیرضا شعبان نژاد رییس سازمان جهاد کشاورزی ، رضا علیزاده مدیرکل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری و روسای بانک های عامل استان گیلان در سالن میرزای شفتی فرمانداری برگزار شد .
نشست کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری شهرستان شفت صبح امروز با حضور آرش فرزام صفت جانشین معاونت هماهنگی امور اقتصادی ، سید مازیار سیدنژاد مدیرکل امور روستایی و شوراها و سید الهیار مصباحی مدیر کل دفتر جذب و حمایت از سرمایه گذاری استانداری گیلان و همچنین علیرضا شعبان نژاد رییس سازمان جهاد کشاورزی ، رضا علیزاده مدیرکل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری و روسای بانک های عامل استان گیلان در سالن میرزای شفتی فرمانداری برگزار شد .
محمدرضا محسنی فرماندار شفت در این نشست با اشاره به اینکه پایداری و حفظ مشاغل موجود یکی از سیاست های راهبردی دولت تدبیر و امید بوده است افزود : در سال ۱۳۹۵ مبلغ ۲۱ میلیارد تومان تسهیلات رونق تولید به واحد های صنعتی این شهرستان پرداخت شد .
وی با بیان اینکه ایجاد فرصت های جدید شغلی جدید به ویژه در مناطق روستایی دیگر راهبرد دولت برای بهبود فضای کسب و کار و تولید است افزود : اعطای تسهیلات کم بهره به روستاییان سبب افزایش درآمد و مانایی مردم در این مناطق می شود و از مهاجرت آنان به شهرها می کاهد .
فرماندار شفت با اشاره به اینکه مجموع اعتبارات تخصیص یافته این شهرستان در حوزه اشتغال و تولید ( طرح اشتغال روستایی و عشایری ، رونق تولید، طرح فراگیر و مشاغل خانگی) ۴۷ میلیارد و ۵۱۷ میلیون تومان است افزود : تا کنون برای ۸۷ درصد از این مبلغ یعنی ۳۷ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان طرح به تصویب رسیده است که در صورت تحقق ۵۴۶ فرصت شغلی جدید ایجاد می شود و این موضوع نیازمند اهتمام و تشریک مساعی بانک های عامل و دستگاه های ذیربط است .
وی با بیان اینکه احداث ۳۶۰ واحد بوم گردی در شهرستان شفت پیش بینی شده است افزود : با مجموعه اقدامات انجام شده تا کنون برای ۱۶۸ متقاضی احداث این واحد ها تشکیل پرونده شده است که پس از رفع نواقص برای گرفتن موافقت اصولی به کارگروه استانی ارجاع می شوند .
محسنی با اشاره به اینکه تسهیل در تغییر کاربری برای احداث مجتمع های بوم گردی می تواند به ایجاد مراکز گردشگری نمونه کمک شایانی نماید پیشنهاد داد : ساز و کاری قانونمند برای صدور مجوز ساخت سازه های سبک چوبی برای ساکنان شریف روستاهایی که در محدوده اراضی منابع طبیعی قرار گرفته اند تعریف گردد.
به اشتراک بگذارید
http://safiregilan.ir/?p=16864
تعداد دیدگاه : ۰
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.