مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گیلان،

از پخت سنتی کلوچه فومن و پنیر سیاهمزگی شفت تا صبح عزا

  پرینت
از پخت سنتی کلوچه فومن و پنیر سیاهمزگی شفت تا صبح عزا
شناسه خبر : 36455 | تاریخ انتشار : 27 خرداد 1399 - 10:08 | 4579 بازدید | تعداد دیدگاه : ۰ | ارسال توسط :

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گیلان از تهیه و ارسال پرونده ۱۱ اثر ناملموس استان به‌منظور ثبت در فهرست آثار ملی به دفتر ثبت آثار تاریخی-فرهنگی کشور خبر داد.

مسعود حلاج‌پور ضمن اعلام این خبر گفت: «تهیه پنیر سیاهمزگی شفت، روش سنتی معماری گیلان، فرآیند پخت سنتی اربادوشاب گیلان، مراسم گلابگیری روستای گیلده شفت، مراسم صبح عزا (صبح اذان) شفت، فرآیند پخت سنتی کلوچه فومن، مراسم پره کشی، ساخت و نوازندگی تنبور تالشی، میراث دریایی استان گیلان، مهارت شالبافی ویسرود و چوب‌بازی حوزه فرهنگی البرز از جمله آثاری هستند که پرونده ثبتی آنها در معاونت میراث فرهنگی استان تهیه و به‌منظور ثبت در فهرست آثار ملی به دفتر ثبت آثار تاریخی–فرهنگی کشور ارسال شده است.»

وی با اشاره به اینکه تا کنون ۶۸ اثر ناملموس استان در فهرست میراث آثار ملی جای گرفته است، بر اهمیت حفظ ارزش‌های اجتماعی، سنت‌ها، آداب و رسوم، روش‌ها و جنبه‌های کارکردهای انسانی تاکید کرد و افزود: «استان گیلان ذخایر فرهنگی بی نظیری دارد که حفاظت و صیانت از این گنجینه های فرهنگی بسیار پراهمیت است و این اداره‌کل با جدیت فراوان برای حفظ و پاسداری از میراث ناملموس استان، برنامه‌ریزی‌های لازم را در دستور کار قرار می‌دهد.

برچسب ها
نوشته های مشابه
نیازمند اتصال منطقه آزاد انزلی به شبکه حمل‌ونقل ملی از جمله خطوط ریلی و جاده‌ای هستیم
پرداخت‌های نجومی در دولت پیگیری می‌شود
وعده‌ای که عملی شد؛ کلنگ ساخت مدرسه شمس  الشموس در محله آزاد رشت بر زمین زده شد
افتتاح یک مدرسه خیّرساز در مسکن مهر رشت با حضور سخنگوی دولت و استاندار گیلان
آلودگی‌ها زرجوب و گوهر رود بدون تصفیه وارد تالاب انزلی می‌شوند/افزایش قیمت برنج با نرخ ارز واقعی کمک به کشاورزان است
ضیافت افطاری ۲۰۰۰ روزه‌ اولی در رشت برگزار شد
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

شما باید وارد سایت شوید تا بتوانید نظر دهید.