مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان گیلان

انحراف و سقوط خودروی پراید به دره کوهستانی حادثه ساز شد

  پرینت
انحراف و سقوط خودروی پراید به دره کوهستانی حادثه ساز شد
شناسه خبر : 43235 | تاریخ انتشار : 26 بهمن 1399 - 16:52 | 464 بازدید | تعداد دیدگاه : ۰ | ارسال توسط :

سیاوش غلامی مدیرعامل جمعیت هلال احمر گیلان گفت: انحراف و سقوط خودروی پراید به دره کوهستانی محور اسالم به خلخال ۵ حادثه دیده بر جای گذاشت.

به گزارش صفیر گیلان ؛ مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان گیلان با اشاره به وقوع این حادثه گفت: شامگاه روز گذشته، یک دستگاه خودروی سواری پراید در محور اسالم به خلخال، منطقه “زته” از مسیر خود منحرف و به دره کوهستانی منطقه مذکور سقوط کرد.

غلامی ضمن اشاره به اعزام عوامل امدادی جمعیت هلال احمر به محل وقوع حادثه افزود: بلافاصله پس از وقوع حادثه یک تیم عملیاتی از سوی جمعیت هلال احمر به محل وقوع حادثه اعزام شد.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر گیلان با اشاره به اقدامات نجاتگران هلال احمر در حادثه مذکور اظهار کرد: نجاتگران جمعیت هلال احمر پس از عملیات رهاسازی یکی از مصدومان، اقدامات لازم امدادی را نسبت به مصدومان این حادثه انجام دادند.

سیاوش غلامی با بیان اینکه این حادثه ۵ حادثه دیده برجای گذاشته است، اضافه کرد: پس از اقدامات اولیه امدادی، یک مصدوم توسط عوامل امدادی جمعیت هلال احمر و مصدوم دیگر توسط عوامل اورژانس  به مراکز درمانی منتقل شدند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان گیلان خاطرنشان کرد: مردم برای گزارش حوادث می توانند به صورت شبانه روزی با تلفن ۱۱۲ ندای امداد هلال احمر تماس بگیرند.

33

344

4555

455666

12333333

برچسب ها
نوشته های مشابه
فروش غیرقانونی فضای پیاده‌راه و بازار توسط دلالان برای دستفروشی | پیاده راه به مرکزی برای کتاب، فرهنگ،هنر و خانواده تبدیل شود
نظارت بر فاضلاب‌ها بر عهده وزارت بهداشت است
اعمال مشوق‌های مالیاتی برای خیرین مدرسه‌ساز گیلان
همایش حمایت حقوقدانان بسیجی استان گیلان از مردم مظلوم غزه برگزار شد
گام بلند شهرک‌های صنعتی گیلان در مسیر «سرمایه گذاری برای تولید»
معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست وارد گیلان
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

شما باید وارد سایت شوید تا بتوانید نظر دهید.