صفیر گیلان؛مدیر گروه جراحی سوختگی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به اینکه در ایران ۸ بیمارستان سوختگی و ۴۰ مرکز تخصصی وجود دارد، تاکید کرد: حوادث سوختگی از جمله حوادثی است که علاوه بر تحمیل بار مالی بر خانواده و نظام سلامت کشور، بار روانی و اجتماعی زیادی نیز به همراه دارد.
رئیس بیمارستان ولایت به نقش پیشگیری، فرهنگسازی و اطلاع رسانی در زمینه حوادث سوختگی اشاره کرد و یادآور شد: رعایت نکات ایمنی، کاربرد صحیح منابع سوختی از موارد بسیار مهمی است که باید به آن توجه ویژهای شود.
رئیس قطب جامع سوختگی کشور افزود؛ به طور متوسط سالانه بین ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار نفر در کشور دچار درجات مختلف سوختگی شده که از این تعداد به صورت میانگین در حدود ۲۷ هزار نفر در کشور جان خود را از دست می دهند.
وی با بیان اینکه سالانه به صورت متوسط ۱۵ هزار نفر در استان گیلان به بیمارستان سوانح و سوختگی رشت مراجعه میکنند، تصریح کرد: بیشترین خدمات بیمارستان در زمینه درمان سوختگی شامل سالمندان و کودکان می شود.
دکتر مبین همچنین در خصوص آمار سوانح و سوختگی از ابتدای سال ۱۴۰۰ تاکنون، خاطرنشان کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون ۲۵۲ زن، ۴۷۵ نفر مرد و ۶۳ دختر و ۱۳۴ پسر زیر ۱۵ سال دچار آسیب های شدید سوختگی شدند که از این تعداد ۳۹ نفر بر اثر سوختگی فوت کردند.
مدیر گروه جراحی سوختگی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به اینکه در ایران ۸ بیمارستان سوختگی و ۴۰ مرکز تخصصی وجود دارد، تاکید کرد: حوادث سوختگی از جمله حوادثی است که علاوه بر تحمیل بار مالی بر خانواده و نظام سلامت کشور، بار روانی و اجتماعی زیادی نیز به همراه دارد. در این زمینه، استراتژی های نوین درمان در دستور کار مرکز تحقیقات سوختگی دانشگاه قرار دارد تا خدمت رسانی مطلوب به مراجعه کنندگان و آسیب دیدگان انجام شود.
دکتر مبین با ابراز قدردانی ازحمایت های خیرین سلامت خواستار تداوم همراهی خیرین سلامت در مجمع خیرین سلامت سوختگی مرکز آموزشی درمانی ولایت شد.
Monday, 25 November , 2024