مدیرکل صمت گیلان گفت: با تأمین اقلام پرمصرف، خللی در ارزاق عمومی استان ایجاد نشد
به گزارش پایگاه خبری صفیر گیلان از رشت، تیمور پورحیدری، مدیرکل صنعت، معدن و تجارت گیلان ظهر امروز در جلسه شورای اداری رشت با ارائه گزارش جامعی از عملکرد این اداره کل، از تأمین به موقع اقلام پرمصرف و نظارت مستمر بر بازار خبر داد و اظهار کرد: علیرغم تردد انبوه مسافران، هیچگونه کمبودی در تأمین ارزاق عمومی در رشت و دیگر شهرستانهای استان مشاهده نشد.
وی که به عنوان دبیر کارگروه تنظیم بازار استان نیز فعالیت میکند، با اشاره به نامگذاری سال گذشته به عنوان «سرمایه گذاری برای تولید» از سوی رهبر شهید امت، گفت: با وجود چالشهای متعدد، با صدور ۱۹۶ پروانه بهرهبرداری، جذب سرمایهگذاری بیش از ۲۴ همت و ایجاد اشتغال برای ۱۰ هزار نفر، شاهد رشد ۱۳۵ درصدی سرمایهگذاری در حوزه تولید برای تحقق شعار سال بودیم، همچنین در این مدت، ۸۷ جواز تأسیس صنعتی صادر شده است.
پورحیدری در ادامه به بازرسیهای مستمر از سطح بازار اشاره کرد و افزود: در سال گذشته، ۵۲ هزار و ۹۲۲ مورد بازرسی از فعالان اقتصادی انجام شد که منجر به تشکیل ۹ هزار و ۱۷۱ پرونده تخلف به ارزش ریالی بیش از ۲ هزار و ۵۷۴ میلیارد ریال گردید.
مدیرکل صمت استان گیلان در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه ۲ هزار میلیارد تومان تسهیلات رونق تولید پرداخت شده است، گفت: تمامی منابع تخصصی این تسهیلات توسط ۲۰ بانک استان در اختیار ۱۶۰ بنگاه اقتصادی قرار گرفت تا از واحدهای تولیدی حمایت مؤثری صورت گیرد








Tuesday, 26 May , 2026