حق شناس با تاکید بر اینکه هیچ مشکلی برای تأمین نیازهای اساسی مانند انرژی، نان (آرد و گندم) و سایر نیازها نداریم، افزود: به دلیل دسترسی به بنادر (انزلی و کاسپین)، امسال نزدیک به ۷۰۰ هزار تن گندم وارد کشور شده است، ما ذخایر چند ماهه داریم و جای نگرانی نیست
به گزارش پایگاه خبری صفیر گیلان ؛حقشناس در خصوص نگرانیها پیرامون ذخایر کالاهای اساسی در پی شرایط پیشآمده، اطمینان داد: خوشبختانه ما تجربه جنگ ۱۲ روزه در گیلان را داریم و تمام نیازها تا کنون، چه به لحاظ سوخت و چه ذخایر آرد و مرغ، به خوبی تأمین شده است، گیلان یکی از سه استان اول تولیدکننده مرغ است و بخش قابل توجهی از نیاز تهران و سایر استانها را تأمین میکند.
وی با تاکید بر اینکه هیچ مشکلی برای تأمین نیازهای اساسی مانند انرژی، نان (آرد و گندم) و سایر نیازها نداریم، افزود: به دلیل دسترسی به بنادر (انزلی و کاسپین)، امسال نزدیک به ۷۰۰ هزار تن گندم وارد کشور شده است، ما ذخایر چند ماهه داریم و جای نگرانی نیست.
استاندار گیلان در پاسخ به وضعیت ورود مسافران به استان بیان کرد: کلیه اماکن عمومی از جمله مساجد، مصلیها و سالنهای ورزشی در صورت تکمیل ظرفیت هتلها، در اختیار هموطنان عزیز قرار خواهد گرفت، همانند آنچه در ۱۲ روز جنگ تحمیلی رخ داد.








Wednesday, 27 May , 2026