مدیر مخابرات گیلان گفت: تغییر فناوری در حوزه‌های مختلف از جمله سرویسهای ارزش افزوده شبکه تلفن ثابت، سرمایه گذاری بیشتری را در این زمینه ایجاب می‌کند.

به گزارش صفیر گیلان، یداله حسنی مدیریت مخابرات منطقه گیلان با خلیل بهروزی فر نماینده مردم شریف شهرستان فومن و شفت در مجلس شورای اسلامی و موسی فکور فرماندار شهرستان فومن در مورد بررسی وضعیت، مشکلات و زیرساخت های ارتباطی شهرستان فومن دیدار و گفتگو کرد.

مهندس حسنی مدیریت مخابرات منطقه در ابتدا گزارشی از شاخص های ارتباطی، پروژه های توسعه شبکه تلفن ثابت و اینترنت، برنامه های در دست اجرا از جمله گزارش پروژه فاز ۸ ارتباطات سیار و نقاط مربوط به آن، اجرای طرح فیبر نوری (FTTH) جهت مشترکین خانگی و تجاری برای استفاده اینترنت پرسرعت و اقدامات انجام شده پیرامون مسائل و مشکلات پیش روی توسعه شبکه ارائه نمود.

مدیر مخابرات گیلان گفت: تغییر فناوری در حوزه‌های مختلف از جمله سرویسهای ارزش افزوده شبکه تلفن ثابت، سرمایه گذاری بیشتری را در این زمینه ایجاب می‌کند.

خلیل بهروزی فر نماینده مردم شهرستان فومن و شفت، ضمن تقدیر و تشکر از مجموعه مخابرات منطقه گیلان؛ ارتباطات را به عنوان حیاتی ترین نیاز جامعه امروزی اشاره و افزود: در حال حاضر ارتباطات جزء لاینفک زندگی مردم شده و به نحوی زندگی بدون استفاده از آن معنی نخواهد داشت.

در ادامه فرماندار شهرستان فومن با اشاره به سرعت اینترنت، ضعف آنتن دهی تلفن همراه، خواستار پایش وضعیت ارتباطی در تعدادی از روستاها و تقویت زیرساخت های ارتباطی و فناوری اطلاعات در فومن و همچنین توسعه زیرساخت های روستایی به جهت دسترسی تمام روستانشینان این شهرستان به ارتباطات و فناوری های روز شد.

بازدید میدانی مدیر مخابرات منطقه گیلان از روند سامان‌دهی تأسیسات مخابراتی در شهرک تاریخی ماسوله

 

همچنین، در راستای تأکید استانداری محترم گیلان جهت هم‌افزایی تمامی دستگاه‌های اجرایی استان در خصوص رفع موانع ثبت جهانی ماسوله، مدیریت مخابرات منطقه گیلان از روند سامان‌دهی تأسیسات مخابراتی شهرک تاریخی ماسوله بازدید بعمل آورد.

در این بازدید میدانی؛ بررسی عملیات نوسازی و بازسازی، اصلاح و بهبود شبکه مخابراتی این شهرک جهت آماده سازی ثبت جهانی توسط سازمان علمی و فرهنگی یونسکو صورت گرفت.

گفتنی است شهرک تاریخی ماسوله در ۲۵ کیلومتری جنوب غربی شهرستان فومن و در ۶۲ کیلومتری غرب مرکز استان گیلان قرار دارد. این میراث ارزشمند گیلان سال ۱۳۵۴ هجری شمسی با شماره ۱۰۹۰ در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسید.
همچنین پرونده میراث فرهنگی، تاریخی و طبیعی ماسوله تهیه و به سازمان علمی و فرهنگی یونسکو ارسال شده است و قرار است ارزیابان یونسکو مرداد امسال به گیلان سفر کنند.