صفیر گیلان؛ با دریافت پروانه بهره برداری آسفالت و آغاز به کار خط تولید سنگ شکن راک، کارخانه آسفالت شهرداری کلانشهر رشت مورد بهره برداری قرار گرفت.  تاکید شهردار رشت بر پر شدن انبار کارخانه آسفالت دکتر مسعود نصرتی با قدردانی از تلاش همه همکاران شهرداری به خصوص سازمان عمران و بازآفرینی فضاهای شهری […]

 

صفیر گیلان؛ با دریافت پروانه بهره برداری آسفالت و آغاز به کار خط تولید سنگ شکن راک، کارخانه آسفالت شهرداری کلانشهر رشت مورد بهره برداری قرار گرفت.

 تاکید شهردار رشت بر پر شدن انبار کارخانه آسفالت

دکتر مسعود نصرتی با قدردانی از تلاش همه همکاران شهرداری به خصوص سازمان عمران و بازآفرینی فضاهای شهری شهرداری رشت در به روز شدن کارخانه آسفالت اذعان داشت: اگر این کارخانه بخواهد آسفالت تمام شهر را پوشش دهد باید نقطه ضعف خالی بودن انبار رفع و انبار پر شود تا در روزهایی که شرایط آسفالت معابر و شوارع مهیا است تولید و توزیع آسفالت را به صورت بهینه داشته باشیم.

 تجهیز آزمایشگاه امری ضروری است

شهردار رشت، تجهیز آزمایشگاه را امری ضروری برشمرد و اذعان داشت: آزمایشگاه رکن اساسی کارخانه آسفالت است و ضروری است که در این مکان آزمایشگاهی مجهز با متخصصین امر در این مکان جهت ارتقا کیفیت اسفالت لحاظ شود.

وی بر ضرورت حضور یک کارشناس متخصص و علمی در کارخانه آسفالت تاکید کرد و اذعان داشت: شایسته است برای افزایش درآمد و کاهش هزینه شهرداری بسیاری از کارها را خودمان انجام دهیم. هرچند نباید بر پیمانکاران خرده گرفت و از آنجایی که پیمانکاران دیر به پول خود می رسند، مجبورند قیمت کار را بالا ببرند.

فعالیت ۴۰ نیرو در کارخانه آسفالت

مسعود نصرتی از فعالیت ۴۰ نیرو در کارخانه آسفالت خبر داد و گفت: در این کارخانه به لحاظ کیفی آسفالت سنجش می شود و از توزیع آسفالت نامرغوب در سطح جلوگیری به عمل خواهد آمد.

شهردار رشت، با تاکید بر اینکه کارخانه آسفالت شهرداری رشت تفاوتی با کارخانه های بخش خصوصی ندارد، یادآور شد: کارخانه آسفالت شهرداری رشت، قابلیت تولید روزانه ۱۲۰۰ تن آسفالت مرغوب را دارد بنابراین شایسته است تا شهرداران مناطق مدیران مناطق درخواست آسفالت خود را ارتقا دهند و پیمانکاران مناطق نیز بیش از پیش درخواست مجوز داشته باشند.

وی در ادامه با اشاره به وجود نیروهای توانمند در بدنه شهرداری رشت اذعان داشت: کار آسفالت کاری پیچیده و جزو علوم ناشناخته نیست و یک مهندس عمران با پایه یک و دو توان نظارت براین کارخانه را دارد اما باز هم اگر در جایی احساس شد که افراد داخل شهرداری توان انجام کار را ندارند حتما سراغ بخش خصوصی خواهیم رفت.

تجمیع ماشین آلات سرگردان به منظور بهره برداری در مواقع ضروری

دکتر نصرتی با اشاره به سرگردانی ماشین آلات سازمان خدمات موتوری به دلیل انحلال این سازمان گفت: درجلسه روز گذشته این ماشین آلات درسازمان عمران تجمیع شدند تا در مواقع ضروری مورد بهره برداری قرار گیرند.

شهردار رشت با تاکید بر حل مشکل موجودی انبار کارخانه آسفالت تا ۲۴ ساعت آینده گفت: مجوزهای حفاری یکی از دغدعه های مناطق بود و باتوجه به عدم دریافت مطالبات سالهای قبل و به خصوص سال ۹۶ از دستگاه های زیرساختی حفار، از امروز موافقت نامه ها به صورت مرکزی و صدورمجوزها منطقه ای انجام می شود و از این پس مدیران مناطق در فعالیتهای دستگاههای زیرساختی و در تعیین تکلیف نوار حفاری و مرمت آسفالت نظارتی بیشتر و بهتری خواهند داشت.

تاکید بر ارتقای تقاضای آسفالت مناطق با توجه به توان تولید

دکتر نصرتی با اشاره به محدودیت زمان در فصول پاییز زمستان تصریح کرد: امروزهیچ مانعی برای برداشت آسفالت وجود ندارد و هردو کارخانه آمادگی تولید و توزیع آسفالت را دارند لذا باید با ارتقای تقاضای آسفالت از سوی مدیران مناطق به جای تقابل باید به فکر مدیریت به ویژه در خصوص نوار حفاری دستگاههای زیرساختی بود.