به گزارش صفیر گیلان؛جلسه شورای اداری و آیین معارفه معاون برنامه‌ریزی و هماهنگی امور عمرانی فرمانداری شهرستان فومن با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری گیلان در سالن اجتماعات فرمانداری شهرستان فومن برگزار شد. محمود قاسم نژاد فرماندار شهرستان فومن با بیان اینکه این جلسه اولین جلسه شورای اداری بعد از وقوع […]

به گزارش صفیر گیلان؛جلسه شورای اداری و آیین معارفه معاون برنامه‌ریزی و هماهنگی امور عمرانی فرمانداری شهرستان فومن با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری گیلان در سالن اجتماعات فرمانداری شهرستان فومن برگزار شد.

محمود قاسم نژاد فرماندار شهرستان فومن با بیان اینکه این جلسه اولین جلسه شورای اداری بعد از وقوع سیل در این شهرستان است، اظهار کرد: از ۱۴ مهر سال جاری تا پایان آبان شاهد وقوع سه سیل در شهرستان بودیم.

 فومن با ۶۳ میلیارد تومان خسارت دومین شهرستان گیلان در میزان خسارت سیل بوده است.

وی با بیان اینکه خسارت عمده ای به زیرساختهای شهرستان شامل پل، راه، گاز و آب وارد شده، گفت: مجموعاً ۶۳ میلیارد تومان خسارت وارد شد که عمده ترین آن به تاسیسات بوده و در بخش مسکن کمترین خسارت وارد شده و فومن دومین شهرستان گیلان در میزان خسارت بوده است.

فرماندار شهرستان فومن با اشاره به حضور مسوولان کشوری و استانی در فومن و بازدید دکتر نوبخت معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، مدیران وزارت نیرو، سازمان امداد و نجات و سایر مدیران اجرایی از مناطق سیل زده اظهار کرد: طی ۴۸ ساعت ابتدایی آب، برق و گاز مناطق آسیب دیده برقرار شد و بیش از ۲ هزار خانواری که خدمات آنها قطع شده بود، بار دیگر وصل شد.

وی با بیان اینکه خسارت وارده به زیرساخت‌های شهرستان نیازمند منابع استانی و ملی بود، اظهار کرد: خوشبختانه با حضور دکتر نوبخت منابع مالی خوبی اختصاص یافت.

قاسم نژاد با اشاره به نصب پل پیش ساخته قلعه رودخانه با ظرفیت ۴۵ تن در همان ده روز اول گفت: پل روستای خسرواباد، سیدآباد و‌ کلفت، گشت رودخان نیز تخریب بود که اعتبارات خوبی برای آنها منظور شده است.

نماینده عالی دولت احداث زیرساخت‌های را نیازمند برنامه ریزی و تامین اعتبارات دانست و با اشاره به درگذشت دو تن از جوانان فومنی در حادثه سقوط خودرو به رودخانه از تمامی مسوولان و امدادگران جمعیت هلال احمر، بسیج و نیروهای مردمی جهت یافتن پیکر این دو جوان قدردانی کرد.

قاسم نژاد با بیان اینکه از محل ماده ۱۰ و ۱۲ استانی نیز اعتباراتی جذب شد، متذکر شد: در این مدت مدیران شهرستانی بیکار ننشستند .

فرماندار شهرستان فومن با اشاره به وضعیت اقلیمی و میزان بارش باران طی بازه زمانی کوتاه گفت: اگر طی دو ساعت شاهد بارش ۲۰۰ میلی متری باشیم زیرساخت‌ها آسیب می‌بیند و همچنین هم اکنون نیز بسیاری از ابنیه و راههای اصلی در معرض خطر هستند که برای جلو‌گبری از تکرار حوادث مشابه نیازمند ایمن سازی هستیم.

قاسم نژاد با قدردانی از شورای حفظ حقوق بیت المال اظهار کرد: اگر هماهنگی این شورا و دادستان محترم شهرستان فومن نبود، در ایمن سازی مسیرهای آسیب دیده با مشکل مواجه می شدیم. همچنین ورود بخش خصوصی سبب شد که بسیاری از مشکلات حل شود و هم اکنون از بسیاری از پیمانکاران که پای کار آمدند و در بازسازی، همکاری داشتند اما هنوز اجرت خود را دریافت نکرده اند‌ قدردانی میکنم.

تامین اعتبار ۲۱ پروژه  برای شهرستان فومن 

قاسم نژاد از تامین اعتبار ۲۱ پروژه توسط معاونت عمرانی استانداری خبر داد و گفت: برای آب منطقه ای اعتبار ۱ میلیارد، آبفای روستایی ۳۰۰ میلیون تومان، برای بنیاد مسکن جهت ترمیم بافت روستایی ۲ میلیارد و ۴۷۰ میلیون تومان، برای اداره برق ۱۷۰ میلیون تومان از محل مدیریت بحران، اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای ۹ پروژه به ارزش ۴ میلیارد تومان، برای شهرداری فومن و ماکلوان ۲۵۰ و ۱۵۰ میلیون تومان و برای منابع طبیعی و آبخیزداری و امور کشاورزی هرکدام ۱۵۰ میلیون تومان اختصاص یافت.

وی اظهار کرد: شهرستان فومن در حوزه برخورداری از آب روستایی، در رده های آخر قرار دارد، اما اعتبار قابل توجهی به این امر اختصاص یافت که از مدیر آبفار انتظار می رود نسبت به آبرسانی به روستاهای بدون آب اقدام کنند.

عدم پاسخ اقناعی ادارات به مراجعات مردمی افزایش مراجعات به فرمانداری است

فرماندار شهرستان فومن با اشاره به افزایش تعداد مراجعات مردمی به فرمانداری اظهار کرد: اگرچه آماده پذیرایی از مردم هستیم اما پیام این افزایش مراجعه این است که ادارات به خوبی پاسخگوی مردم نیستند. ادارات شهرستان مکلف هستند در صورت ضرورت برای حضور در برخی جلسات و عدم امکان ملاقات با مردم در ایامی خاص، حتما نیروی جانشین دارای حق امضا تعیین کنند تا پاسخ اقناعی لازم به مردم داده شود.

وی با اشاره به نزدیکی به فصل زمستان و بارش احتمالی برف و باران اظهار کرد: ادارات صنعت و گاز نسبت به تامین سوخت جایگزین نانوایان اقدام کنند زیرا نان قوت غالب مردم است که باید در دسترس آنها باشد و ان شاء لله در جلسه مدیریت بحران شهرستان پیش بینی لازم صورت می گیرد.

قاسم نژاد تصریح کرد: همچنین ضرورت دارد که ادارات راهداری و حمل و نقل جاده ای، برق، آب و گاز پیش بینی لازم را داشته باشند.

وی با اشاره به برگزاری جلسات متعدد در حوزه تنظیم بازار اظهار کرد: نظارت بر بازار بیشتر شود تا نیازمندی مردم به صورت مطلوب در آستانه شب یلدا در اختیار آنها قرار گیرد.

آب منطقه ای در ترمیم سردهنه های تخریب شده شهرستان برای آب رسانی به مزارع ورود کند

فرماندار فومن با بیان اینکه ماسوله رودخان ، قلعه رودخان و گشت رودخان سه رودخانه وحشی با شیب تند هستند گفت:بحث ساماندهی سر دهنه ها برای مصارف آب کشاورزی از وضعیت موجود توسط آب منطقه ای و مدیریت آب فومنات ساماندهی شود و  آب منطقه‌ای در بحث ساماندهی رودخانه حضور فعالتری داشته باشد

قاسم نژاد به تامین سوخت نانوایی ها اشاره و افزود: تجهیز نانوایی ها به سوخت و ادارات به ماشین الات و تجهیز ادارات برق،گاز،آب و راه برای زمستان پیش رو در دستور قرار گیرد.

فرماندار در پایان با اشاره به اینکه معاونت برنامه ریزی و امور عمرانی به چارت اداری فرمانداری اضافه شده است،گفت:در این پست ما از فرد بومی و جوانی شایسته و مورد اعتماد مردم استفاده کردیم و به زودی تنها پست خالی شهرستان نیز با هماهنگی و بررسی اولیه پر می شود.