سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛

نکته‌ای در آزمایشات اولیه دانش‌آموزان گیلانی وجود ندارد | سایز مردمک چشم‌های همه مراجعان نرمال بود

  پرینت
نکته‌ای در آزمایشات اولیه دانش‌آموزان گیلانی وجود ندارد | سایز مردمک چشم‌های همه مراجعان نرمال بود
شناسه خبر : 67823 | تاریخ انتشار : 14 اسفند 1401 - 10:53 | 894 بازدید | تعداد دیدگاه : ۰ | ارسال توسط :

به گفته سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گیلان، در آزمایشات اولیه دانش‌آموزان مسموم شده هیچ نکته‌ای وجود نداشته و آزمایشات تکمیلی هم برای همه آن‌ها انجام‌شده که نتیجه آن به اطلاع خانواده‌هایشان خواهد رسید.

وی با اشاره به وضعیت دانش‌آموزان مسموم شده حین مراجعه به مراکز درمانی و بیمارستان افزود: در معاینات اولیه، همه دانش‌آموزان هشیاری کامل داشته و اکسیژن خون آن‌ها نیز کامل بود جز ۲ تن از آن‌ها که بیماری زمینه‌ای همچون آسم و آلرژی داشتند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه اغلب دانش‌آموزان مسموم شده، بهبود یافته و از بیمارستان‌ها مرخص شده‌اند، گفت: هیچ‌کدام از دانش‌آموزانی که به بیمارستان‌های ما مراجعه کردند، درگیری عضلانی نداشتند و سایز مردمک چشم‌های همه مراجعان نرمال بود.

به گفته آشوبی، در آزمایشات اولیه دانش‌آموزان مسموم شده هیچ نکته‌ای وجود نداشته و آزمایشات تکمیلی هم برای همه آن‌ها انجام‌شده که نتیجه آن به اطلاع خانواده‌هایشان خواهد رسید.

برچسب ها
نوشته های مشابه
جنگ تعزیرات با متخلفان بازار مرغ؛ انبار احتکار در رودبار پلمب شد
«سارنگ بزرگ چنانی »به‌عنوان سرپرست هیئت ورزش بیماران خاص و پیوند اعضاگیلان معرفی شد
انهدام باندهای ۱۰ همتی و کشف ۸۲۶ میلیاردی کالای احتکاری
کسب دو عنوان برتر در یازدهمین جشنواره فرهیختگان دانشگاه آزاد اسلامی
کشفیات قاچاق و مواد مخدر در گیلان افزایش یافت؛ سرقت کاهش پیدا کرد
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

شما باید وارد سایت شوید تا بتوانید نظر دهید.