معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گیلان تأکید کرد:

پلمپ و ابطال پروانه کلینیک‌های شبانه‌روزی دندانپزشکی فاقد دندانپزشک

  پرینت
پلمپ و ابطال پروانه کلینیک‌های شبانه‌روزی دندانپزشکی فاقد دندانپزشک
شناسه خبر : 47219 | تاریخ انتشار : 20 تیر 1400 - 20:36 | 511 بازدید | تعداد دیدگاه : ۰ | ارسال توسط :

صفیر گیلان؛انوش دهنادی‌مقدم، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گیلان از پلمپ و ابطال پروانه کلینیک‌های شبانه روزی دندانپزشکی فاقد دندانپزشک، طی ساعات شبانه روز خبرداد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی صفیر گیلان؛ انوش دهنادی‌مقدم، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان این مطلب که در حال حاضر ۱۵ درمانگاه دندانپزشکی دولتی و خصوصی در استان گیلان در حال ارائه خدمات دندانپزشکی می‌باشند، اظهار داشت: از مجموع این تعداد، ۴درمانگاه به صورت شبانه روزی و ۱۱درمانگاه در دو شیفت صبح و عصر در سطح استان فعال بوده و در حال ارائه خدمات می‌باشند.

وی با تاکید بر این موضوع که هدف ما سهولت دسترسی مردم عزیز گیلان و بیماران به خدمات دندانپزشکی در طول همه ساعات شبانه روز می‌باشد، خاطرنشان کرد: کلینیک‌های شبانه روزی موظف به ارائه خدمات درمانی در طول شبانه روز هستند و تیم نظارتی معاونت درمان دانشگاه با تشدید نظارت‌های سرزده و قاطعیت در برخورد با تخلفات در این حوزه و نیز با بررسی و پیگیری شکایات مردمی، کلینیک‌های متخلف را پلمب و در صورت‌ عدم پوشش شبانه روزی پروانه فعالیت آن‌ها را ابطال خواهد کرد.

برچسب ها
نوشته های مشابه
مطالبه‌گری برای اصلاح زیرساخت‌ها و نجات باشگاه‌های ریشه‌دار گیلان
افتتاح دو طرح اشتغال‌زایی بهزیستی
پرونده ۸ تُن مرغ به جریمه ۲ میلیاردی ختم شد
تملک معابر برای روان‌سازی ترافیک و رفاه شهروندان
در فوتبال انتقاد هست، اما تخریب نه!
بهینه سازی موتورخانه های ۱۷۰ مجتمع اداری ، بیمارستانی و آموزشی در سه ماهه ابتدایی سال جاری
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

شما باید وارد سایت شوید تا بتوانید نظر دهید.