کشف انبار احتکار بیش از ۸۳ تن روغن در رودبار

  پرینت
کشف انبار احتکار بیش از ۸۳ تن روغن در رودبار
شناسه خبر : 41788 | تاریخ انتشار : 16 دی 1399 - 18:27 | 5107 بازدید | تعداد دیدگاه : ۰ | ارسال توسط :

سردار عزیزاله ملکی، فرمانده انتظامی استان گیلان از کشف ۸۳ تن و ۲۶۳ کیلوگرم روغن خام احتکار شده در شهرستان رودبار خبر داد.

سردار عزیزاله ملکی در تشریح جزئیات این خبر اظهار داشت: ماموران پلیس امنیت اقتصادی استان با اقدامات همه جانبه از احتکار مقدار زیادی روغن خام در انبار شرکتی در شهرستان رودبار مطلع شده و بررسی موضوع را در دستور کار قرار دادند.

وی با بیان اینکه پس از تحقیقات نامحسوس صورت گرفته، صحت موضوع برای پلیس محرز شد و انبار این شرکت مورد شناسایی قرار گرفت افزود: ماموران انتظامی با هماهنگی قضائی به این مکان اعزام شدند.

فرمانده انتظامی استان گیلان از کشف ۸۳ تن و ۲۶۳ کیلوگرم روغن خام فرآوری نشده برای مصارف خوراکی در بازرسی از این انبار خبر داد و اذعان داشت: در این رابطه متهم ۵۱ ساله با تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شد.

این مقام ارشد انتظامی گفت: کارشناسان ارزش روغن‌های احتکاری کشف شده را ۵ میلیارد ریال برآورد کردند.

سردار ملکی در پایان با تاکید بر اینکه مبارزه با احتکار و قاچاق کالا از اولویت‌های اصلی نیروی انتظامی است و پلیس با قاطعیت با هرگونه قانون‌شکنی و اخلال در بازار برخورد می‌کند از شهروندان خواست، در صورت اطلاع از قاچاق و احتکار کالا یا هرگونه فعالیت مخل نظام اقتصادی، مراتب را از طریق سامانه ۱۱۰ به پلیس اعلام کنند.

برچسب ها
نوشته های مشابه
مطالبه‌گری برای اصلاح زیرساخت‌ها و نجات باشگاه‌های ریشه‌دار گیلان
افتتاح دو طرح اشتغال‌زایی بهزیستی
پرونده ۸ تُن مرغ به جریمه ۲ میلیاردی ختم شد
تملک معابر برای روان‌سازی ترافیک و رفاه شهروندان
در فوتبال انتقاد هست، اما تخریب نه!
بهینه سازی موتورخانه های ۱۷۰ مجتمع اداری ، بیمارستانی و آموزشی در سه ماهه ابتدایی سال جاری
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

شما باید وارد سایت شوید تا بتوانید نظر دهید.