مدیرکل دامپزشکی گیلان گفت: از ابتدای سال تاکنون ۳ هزار و ۶۰۰ کیلوگرم گوشت از چرخه مصرف در گیلان خارج شده است.

صفیر گیلان/هادی بابایی در گفتگو با خبرنگاران، ضمن تبریک هفته دولت در خصوص نظارت بهداشتی بر فراورده‌های خام دامی اظهار کرد: بر اساس آئین نامه اجرایی ماده ۱۸ قانون سازمان دامپزشکی کشور در راستای تولید و عرضه گوشت قرمز سالم و بهداشتی، معاینه دام‌های کشتاری قبل از کشتار و بازرسی لاشه و اندام‌ها بعد از کشتار توسط کارشناسان دامپزشکی انجام و گوشت استحصال شده مهمور به مهر سلامت دامپزشکی و سپس اجازه عرضه در قصابی‌ها داده می‌شود.

بابایی افزود: از ابتدای سال تا کنون بیش از ۸ هزار ۹۹۰ تن گوشت قرمز از دام‌های کشتاری در کشتارگاه‌های صنعتی دام استان و تحت نظارت کارشناسان دامپزشکی استحصال شده، که این میزان گوشت قرمز از نظارت و بازرسی بر ذبح ۱۲۲ هزار و ۲۰۰ رأس لاشه دام سبک و سنگین به دست آمده است.

مدیر کل دامپزشکی گیلان بیان کرد: طی بازرسی پیش و بعد از کشتار، بیش از ۳۸ هزار و ۶۰۰ کیلوگرم گوشت غیرقابل مصرف از چرخه مصرف خارج شد.

وی همچنین از استحصال ۳۵ میلیون و ۶۲۰ هزار قطعه مرغ در کشتارگاه‌های صنعتی استان گیلان خبر داد و افزود: این تعداد معادل ۶۱ هزار ۳۰۰ تن گوشت مرغ می‌باشد.

گفتنی است، در طی این مدت ۲۵۱ هزار و ۴۶۰ لاشه مرغ در بازرسی پیش و پس از کشتار، ضبط و معدوم شد.