صفیر گیلان؛گله گرگ های گرسنه ، در پیرامون ییلاق اسلار و پی دشت شهرستان شفت ، ۸۶ راس بز را دریدند و چوپانش را شوکه کردند .
به گزارش پایگاه خبری صفیر گیلان؛ گله گرگ های گرسنه ، در پیرامون ییلاق اسلار و پی دشت شهرستان شفت ، ۸۶ راس بز را دریدند و چوپانش را شوکه کردند .
اکنون عین اله ، چوپان سالخورده نگون بخت ، تمام دارایی اش را یک شبه از دست داده است و گریه های همسرش هم نمی تواند ، آب رفته را به جوب بازگرداند و رمه هایش را از شکم این گرگ های نیک بخت بیرون بیاورد .
او مانده و لاشه های تکه پاره شده بزهای زیبایش و رد پای گرگ هایی که هیچ وقت از روی ذهنش پاک نمی شود .
این واقعه در بیستم آذر ماه ، یعنی حدود بیست روز پیش ، رخ داده است اما شرایط طبیعی و جغرافیایی منطقه ، عدم دسترسی مناسب به امکانات ارتباطی و همچنین سالخوردگی این چوپان سبب شد تا خبر دیر تر از آنچه می باید به دست مسوولین شهرستان برسد .
پس از گزارش شدن این موضوع به برخی از رسانه های شهرستان شفت ، گروهی از خبرنگاران به منظور پیگیری و راستی آزمایی این خبر راهی اداره حفاظت از محیط زیست شهرستان شفت شدند و با یاسر ریاضی رییس این مجموعه به گفتگو پرداختند.
وی با بیان اینکه این موضوع متاسفانه خیلی دیر به اداره محیط زیست منعکس شد افزود : با وجود تمام مشکلات و دشواری های راه ، کارشناسان محیط زیست به منطقه حادثه اعزام شدند و مستندات تهیه شده در دست بررسی است .
رییس محیط زیست شفت می گوید گرگ ها ، گونه های بومی و کهن این منطقه هستند و این ما انسان ها هستیم که اندک اندک وارد محدوده زیستی آن ها شده ایم .
وی در پاسخ به پرسش خبرنگاری در خصوص نحوه کمک رسانی و جبران خسارات به این چوپان گفت : پس از تکمیل گزارش ، مستندات به مرکز استان ارسال و آنجا در این خصوص تصمیم گیری می شود .
ریاضی در پاسخ به پرسش خبرنگار دیگری که پرسید ؛ اگر این چوپان گرگ را با اسلحه می کشت و از رمه هایش دفاع می کرد شما و اداره محیط زیست چه اقدامی انجام می دادید ؟ گفت : به طور قطع ، طبق قانون او را به دادگاه معرفی می کردیم .
هرچند حفاظت از گونه های حیات وحش ، یکی از مهمترین وظایف سازمان محیط زیست می باشد اما پرسش نهایی اینجاست آیا اداره محیط زیست شفت ، همان اندازه که برای گرگ ها و یا خوک هایی که برای پیدا کردن آبدوزک ( کاپیش ) مهمان ناخوانده شالیزارها می شوند ؛ ارزش قایل است ، به همان اندازه نسبت به سایر وظایف قانونی خود در مدیریت پسماند ، ساماندهی زباله ها ، معضل آلودگی آب های سطحی و زیرزمینی با فاضلاب انسانی و برخورد با مدیران خاطی که با ترک فعل ، سلامت و جان مردم را تهدید می کنند، احساس مسوولیت دارد یا خیر ؟
شما چه فکر می کنید ؟ محیط زیست شفت نسبت به کدام یک احساس مسوولیت بیشتری دارد ؟؟؟
گفتنی است شهرستان شفت با بیش از ۵۴ هزار نفر جمعیت در غرب استان گیلان واقع شده است .
Friday, 22 November , 2024