صفیر گیلان؛مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری از اجرای چند عملیات متعدد توسط ماموران یگان حفاظت اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان تالش خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری صفیر گیلان؛ ؛ کامیار مرزبانی اظهار کرد: با توجه به اهمیت کنترل و پیشگیری از قاچاق چوب آلات جنگلی وغیر مجاز ماموران یگان حفاظت اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان تالش مستقر در منطقه جنوب این شهرستان تعداد ۱۲۰ اصله تخته کندویی از جنس توسکا را در منطقه خاله سرای ۵۷ کشف و ضبط کردند.
وی ادامه داد: ماموران یگان حفاظت اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان تالش در یک عملیات آگاهانه پس از توقیف یک دستگاه تریلی حامل پالت ساخته شده از گونه جنگلی کاج، تعداد ۵۳۰ عدد از این محموله قاچاق که فاقد پروانه حمل بوده را در بخش خاله سرای این شهرستان کشف و ضبط نمودند و ارزش ریالی این تعداد محموله قاچاق کشف شده ۴۰ میلیارد ریال میباشد.
مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان گیلان در پایان نیز به کشف و ضبط تعداد ۲۵۰ اصله تخته پالتی از یک کارگاه چوب بری در منطقه خلیف آباد تالش اشاره کرد.








Wednesday, 8 July , 2026