مدیرکل کمیته امداد گیلان از افتتاح مرحله‌ای ۶۴۷ واحد در حال ساخت در مناسبت‌های پیش‌رو تا پایان سال خبر داد.

صفیر گیلان؛سید مجتبی جلالی‌پور، مدیرکل کمیته امداد گیلان امروز در حاشیه بهره‌برداری از واحدهای مسکن محرومین و در گفت‌وگو با خبرنگاران در رشت، ضمن تبریک دهه امامت و ولایت و عید سعید غدیر خم، اظهار کرد: امروز این افتخار را داریم که با حضور قائم‌مقام کمیته امداد کشور، شاهد افتتاح ۵۲ واحد مسکونی برای خانواده‌های تحت حمایت و عزتمند استان باشیم.

وی با بیان اینکه برای احداث این واحدهای مسکونی از ابتدای سال جاری تاکنون حدود ۳۵ میلیارد تومان هزینه شده است، افزود: تأمین مسکن مددجویان یکی از مهم‌ترین برنامه‌های کمیته امداد در حوزه توانمندسازی خانواده‌های نیازمند محسوب می‌شود.

مدیرکل کمیته امداد گیلان با اشاره به عملکرد این نهاد در سال گذشته گفت: از ابتدای سال تا پایان سال گذشته نیز ۵۴۷ واحد مسکونی ویژه خانواده‌های تحت حمایت در استان احداث و تحویل شده که ارزش ریالی آن‌ها بالغ بر ۲۸۰ میلیارد تومان بوده است.

جلالی‌پور با تأکید بر نقش مشارکت نهادهای مختلف در اجرای این طرح‌ها بیان کرد: بخش قابل توجهی از منابع مورد نیاز ساخت این واحدها با همکاری بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، بسیج سازندگی و خیرین تأمین شده که برای هر واحد مسکونی، حدود ۲۰۰ میلیون تومان کمک بلاعوض از سوی کمیته امداد امام خمینی(ره) پرداخت شده و علاوه بر آن، مددجویان از تسهیلات ۳۵۰ میلیون تومانی بنیاد مسکن نیز بهره‌مند شده‌اند.

به گفته وی، تمامی این اقدامات در قالب قرارگاه امام حسن مجتبی(ع) و در چارچوب تفاهم‌نامه‌های مشترک ۳۲ هزار واحدی، ۳۰ هزار واحدی و هشت هزار واحدی میان کمیته امداد، بسیج سازندگی و بنیاد مسکن برای تأمین مسکن خانواده‌های تحت حمایت در حال اجراست.

مدیرکل کمیته امداد گیلان با اشاره به برنامه‌های سال جاری این نهاد در حوزه مسکن گفت: امسال نیز ساخت بیش از ۶۴۷ واحد مسکونی برای مددجویان در دستور کار قرار دارد که به تدریج و در مناسبت‌های مختلف از جمله هفته دولت و دهه مبارک فجر به بهره‌برداری خواهد رسید.

جلالی‌پور در بخش دیگری از سخنان خود به برنامه‌های کمیته امداد در حوزه حمایت از ازدواج جوانان اشاره کرد و افزود: در راستای تداوم نهضت پرداخت جهیزیه به نوعروسان تحت حمایت، پیش‌بینی می‌کنیم همانند سال گذشته حدود یک‌هزار و ۵۰۰ سری جهیزیه در سال جاری به خانواده‌های واجد شرایط اهدا شود.

وی با بیان اینکه برای هر سری جهیزیه، حواله‌ای به ارزش ۱۰۰ میلیون تومان در قالب بسترها و پلتفرم‌های خرید در اختیار خانواده‌ها قرار می‌گیرد تا متناسب با نیاز خود نسبت به تهیه اقلام مورد نیاز اقدام کنند تأکید کرد: در صورت افزایش تعداد ازدواج‌های تحت پوشش، آمادگی لازم برای تخصیص اعتبارات بیشتر و افزایش تعداد جهیزیه‌های اهدایی نیز وجود دارد تا هیچ خانواده واجد شرایطی از این حمایت‌ها محروم نماند.