برگزاری جلسه شورای اداری مناطق به ریاست شهردار رشت؛

تاکید شهردار بر لزوم تحقق بودجه به منظور تامین اعتبار پروژه‌های عمرانی

  پرینت
تاکید شهردار بر لزوم تحقق بودجه به منظور تامین اعتبار پروژه‌های عمرانی
شناسه خبر : 70640 | تاریخ انتشار : 21 خرداد 1402 - 15:36 | 240 بازدید | تعداد دیدگاه : ۰ | ارسال توسط :

رحیم شوقی شهردار رشت در جلسه شورای اداری مناطق که با حضور معاونان و مدیران شهری برگزار شد بر لزوم تحقق بودجه مناطق پنجگانه به منظور تامین اعتبار پروژه‌های عمرانی تاکید کرد.

به گزارش پایگاه خبری صفیر گیلان؛ جلسه شورای اداری مناطق روز شنبه ۲۰ خرداد ۱۴۰۲ به ریاست رحیم شوقی شهردار رشت و با حضور معاون حمل ونقل و امور زیربنایی، معاون معماری و شهرسازی و مدیران شهری در منطقه پنج شهری برگزار شد.

شهردار رشت در این جلسه مباحثی را پیرامون درآمدهای شهرداری در مناطق و لزوم تحقق بودجه به منظور تامین اعتبار پروژه‌های عمرانی مورد تاکید قرار داد و گفت: شهرداری‌ها خدمات متنوع و گسترده‌ای را به شهروندان ارائه می‌دهند بنابراین تحقق بودجه و یا درآمدهای پایدار شهری برای پیشبرد اهداف آن بسیار حائز اهمیت است.

گفتنی است در این جلسه علاوه بر پروژه‌های خرد عمرانی به تفکیک هر کدام از مناطق، پرونده‌های مرتبط با بند( ت) تصبره ماده ۶ قانون بودجه کشور در مناطق پنج گانه نیز مورد بررسی قرار گرفت و مدیران مناطق در ارتباط با مباحث درآمدی و اجرای پروژه‌های عمرانی گزارشات لازم را ارائه دادند.

 

برچسب ها
نوشته های مشابه
توقیف تانکر مکنده حین تخلیه غیرمجاز فاضلاب در فومن | پرونده متخلف به مراجع قضایی ارجاع شد
سلفی با عزا؛ وقتی سوگواری به آتلیه عکاسی تبدیل می‌شود‌
درخششِ ابدیِ گنبد نقره‌ای؛ «امامزاده ابراهیم» موتور پیشرانِ اقتصادِ گردشگری شفت
گیلان آماده مقابله با مصارف غیرمجاز
«وداع پرشور با مدافع امنیت در زادگاه؛ پیکر شهید سینا سیاه‌نژاد در آغوش صومعه‌سرا آرام گرفت»
تأکید مدیرکل دامپزشکی گیلان بر تسریع در رفع مشکلات تولیدکنندگان
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

شما باید وارد سایت شوید تا بتوانید نظر دهید.