استاندار گیلان از تصویب تخفیف ۹۰ درصدی برای واگذاری اراضی ملی مشمول ماده ۴ به روستاییان استان خبر داد؛ تصمیمی که می‌تواند مسیر خانه‌دار شدن و تثبیت سکونت در روستاها را برای بسیاری از خانوارهای روستایی هموارتر کند

به گزارش صفیر گیلان، هادی حق‌شناس عصر امروز (دوشنبه) در دیدار با منوچهر خواجه‌دلوئی رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کشور، ضمن بررسی آخرین وضعیت پروژه‌های عمرانی، مسکن روستایی و طرح‌های توسعه‌ای استان، بر استفاده حداکثری از ظرفیت‌های بنیاد مسکن برای ارتقای زیرساخت‌ها و بهبود کیفیت زندگی در روستاهای گیلان تأکید کرد.
استاندار گیلان با اشاره به اهمیت اجرای طرح هادی، مقاوم‌سازی واحدهای مسکونی و توسعه زیرساخت‌های روستایی، خواستار تسریع در روند اجرای پروژه‌های در دست اقدام و تقویت همکاری‌های مشترک میان دستگاه‌های اجرایی و بنیاد مسکن شد.
حق‌شناس با قدردانی از همراهی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کشور، از تصویب یکی از مطالبات مهم روستاییان استان خبر داد و گفت: بر اساس مصوبه این نشست، واگذاری اراضی ملی مشمول ماده ۴ به متقاضیان واجد شرایط در روستاهای گیلان با ۹۰ درصد تخفیف انجام خواهد شد.
وی افزود: اراضی ماده ۴ شامل زمین‌های ملی است که در چارچوب ضوابط قانونی و با هدف تأمین زمین برای ساخت مسکن روستایی به متقاضیان واگذار می‌شود. اعمال این تخفیف کم‌سابقه، هزینه تأمین زمین را به میزان قابل توجهی کاهش داده و زمینه خانه‌دار شدن جوانان روستایی، حمایت از خانوارهای بومی و افزایش ماندگاری جمعیت در روستاها را فراهم می‌کند.

بهره‌گیری از ظرفیت مولدسازی برای تکمیل پروژه ۶۲۴ واحدی مسکن لاکان

استاندار گیلان همچنین با اشاره به پروژه ۶۲۴ واحدی مسکن لاکان رشت اظهار کرد: تعیین تکلیف این پروژه و تسریع در تکمیل و واگذاری واحدهای مسکونی آن از مطالبات جدی متقاضیان است که خوشبختانه با مصوبات این نشست، زمینه بهره‌گیری از ظرفیت مولدسازی برای تکمیل فاز نخست پروژه و واگذاری ۲۸۸ واحد مسکونی فراهم شد.
وی افزود: تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام حوزه مسکن و پاسخگویی به مطالبات متقاضیان، از اولویت‌های مدیریت استان است و دستگاه‌های مرتبط باید با هماهنگی و هم‌افزایی بیشتر، روند اجرای این پروژه‌ها را تسریع کنند.
در این نشست، مسائل و موضوعات مرتبط با حوزه فعالیت بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در استان گیلان نیز مورد بررسی قرار گرفت و درباره راهکارهای رفع موانع اجرایی و تسریع در روند خدمت‌رسانی به مردم تصمیم‌گیری شد.
رحمانی‌خلیلی معاون برنامه‌ریزی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کشور و حامد دائمی مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان گیلان نیز در این دیدار حضور داشتند.