به گفته رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان، جوجه ریزی در گیلان بیش از سه درصد در مقایسه با سال قبل افزایش یافته است.

به گزارش پایگاه خبری صفیر گیلان از رشت، صالح محمدی امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به افزایش سه و نیم درصدی جوجه ریزی در گیلان اظهار کرد: از ابتدای امسال تاکنون ۲۸ هزار و ۶۲۶ تن مرغ در گیلان تولید و به بازار‌های مصرف عرضه شده است.

وی با بیان اینکه از اول فروردین تا کنون ۲۵ میلیون و ۴۷۶ هزار قطعه جوجه ریزی در گیلان انجام شده افزود: روزانه ۵۶۶ تن مرغ گرم در گیلان تولید می‌شود که ۳۰۳ تن در استان و مابقی به استان‌های همجوار از جمله تهران، قزوین و کرج صادر می‌شود.

به گفته رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان، گیلان ۹۰۳ مرغداری دارد و یکی از تولید کنندگان مهم گوشت و مرغ در کشور است.